3 січ. 2020 09:46

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

85

0

У Вінниці проведуть традиційний новорічний велопарад Дідоморозів

У Вінниці проведуть традиційний новорічний велопарад Дідоморозів

4 січня у Вінниці пройде ювілейний, 10-й велопарад Дідоморозів


У Вінниці проведуть традиційний новорічний велопарад Дідоморозів

4 січня у Вінниці пройде 10-й велопарад Дідоморозів. Учасники вело-заїзду повинні бути одягнені в костюми Санта Клауса, Діда Мороза, Снігурочки та Святого Миколая, або просто прикрасити свій байк. За найкращий вигляд – учасники отримають подарунки.

Про це у Фейсбук повідомили організатори заходу.

«Традиційно радіємо новому року і намагаємось цікаво проводити час і продовжувати славні традиції. Тому запрошуємо всіх на ювілейний 10 вінницький Велопарад Дідоморозів – першу фанову «покатеньку» містом 2020 року», – зазначають організатори.

Дата заїзду 4 січня, збір о 12-й годині на площі Майдан Незалежності. Стартуватимуть учасники велопараду о 12:30 годині.

Маршрут: Майдан Незалежності (Новорічна резиденція) - Козицького - Грушевського – Центральний парк - Пирогова - Келецька - 600-річчя – Хмельницьке шосе - Соборна - Майдан Незалежності (Новорічна резиденція)

«Під час руху ми завітаємо на новорічну ялинку на площі Європейській (біля башти), в Центральний пар та прокатаємось містом, створимо собі і мешканцям новорічно-різдвяний настрій. З собою обов'язково мати атрибут Діда Мороза, Санта Клауса або Святого Миколая, Снігурки або просто прикрасити свій велосипед.

На фініші всі учасники зможуть взяти участь в конкурсі на найліпший костюм та отримати новорічний подарунок в номінаціях:

  • Велодідомороз
  • Велоснігурка
  • Новорічний Олень (найкраще прикрашений байк)
  • Навколо новорічний креатив (сніжинки, зайчики,білочки - в кого на що фантазії вистачить)

Ми намагаємось продовжити добру традицію, започатковану минулоріч: подарунки тим, хто того найбільше потребує», – додають організатори.

У Вінниці проведуть традиційний новорічний велопарад Дідоморозів

Вінниця.info