12 берез. 2020 09:34

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Спорт
0

75

0

У Вінниці проведуть турнір зі змішаних єдиноборств «Road to WWFC 24»

У Вінниці проведуть турнір зі змішаних єдиноборств «Road to WWFC 24»

21 березня у Вінниці пройде міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств «Road to WWFC 24».


У Вінниці проведуть турнір зі змішаних єдиноборств «Road to WWFC 24»

21 березня у Вінниці пройде міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств «Road to WWFC 24». Вінницькі бійці виступатимуть практично в кожному поєдинку, також будуть учасники з інших регіонів України, Молдови і Білорусі.

Про це повідомляє прес-служба обласного осередку Української федерації змішаних бойових мистецтв.

Турнір «Road to WWFC 24» – одне із найпопулярніших спортивних шоу, яке по традиції збирає понад тисячу вболівальників. Його учасники битимуться в спорткомплексі «Нокаут» в суботу, 21 березня. Початок змагання – о 19:00. Але перед цим всіх бажаючих любителів спорту запросять на традиційну церемонію зважування бійців.

Турнір «Road to WWFC» організовують Ліга WWFC і обласний осередок Української федерації змішаних бойових мистецтв (UFMMA).

«Рівень турніру «Road to WWFC» буде набагато вищим, ніж торік. На ринг виходитимуть сильні спортсмени із різних куточків України, Молдови і Білорусії», – сказав голова UFMMA у Вінницькій області, представник Ліги WWFC Вадим Кудіяров.

Організатори запрошують вболівальників на міжнародний турнір, підтримати земляків. Вінницькі бійці виступатимуть практично в кожному поєдинку. Вони в першу чергу представлятимуть місцеві клуби, які культивують змішані єдиноборства, – «Патріот», «Нокаут», «Січ» та інші.

«У них буде можливість вийти на професійний рівень, Вечір єдиноборств обіцяє бути цікавим», – додав Вадим Кудіяров.

Загалом відбудеться 10 боїв. Родзинка вечора – поєдинок за участі Богдана Лисенка (Житомир) – неодноразового чемпіона України із ММА, кікбоксингу і фрі-файту. Торік на аналогічному вінницькому турнірі він виборов вакантний пояс чемпіона «Road to WWFC» у ваговій категорії до 93 кг. Причому тоді здолав вінничанина Ігоря Гунька, заслуженого майстра спорту, чемпіона світу одразу у двох бійцівських видах (годзюрю-карате і змішаних єдиноборствах). Тепер чемпіонський пояс у Богдана Лисенка спробує відібрати вінничанин Олег Нагорний, чемпіон області із фрі-файту, переможець різних всеукраїнських турнірів.

У Вінниці проведуть турнір зі змішаних єдиноборств «Road to WWFC 24»

Довідка

Популярні турніри «Road to WWFC» відбуваються й в інших регіонах України. Бійці, які вигравали пояси турнірів «Road to WWFC», зараз б’ються в основних сітках міжнародних турнірів. А деякі із них навіть реально претендують на пояс чемпіона світу. Участь у серії «Road to WWFC» допомагає зробити спортивну професійну кар’єру. Не дивно, що в ній виступають представники різних видів єдиноборств. На вінницькому турнірі візьмуть участь майстри спорту міжнародного класу і майстри із ушу-саньда, годзюрю-карате, змішаних єдиноборств, фрі-файту.

Квитки Ви можете придбати ось за цим посиланням: https://tickets.karabas.com/PublicApi/TicketWidgetSvg.aspx?_d=5&__uid=MHwwwfu3Jsz0sTx3E171rw&event=1775799076&c=eee&priceRange=1&lang=ru&replaceFlags=1&noredirect=1

У Вінниці проведуть турнір зі змішаних єдиноборств «Road to WWFC 24» - фото 2