6 жовт. 2019 19:20

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

85

0

У Вінниці провели акцію протесту «Ні капітуляції!»

У Вінниці провели акцію протесту «Ні капітуляції!»

У Вінниці провели акцію протесту «Ні капітуляції!»


У Вінниці провели акцію протесту «Ні капітуляції!»

6 жовтня у Вінниці на майдані Небесної Сотні, біля меморіалу загиблим Героям, о 12.00 годині зібрались кілька сотень вінничан. Люди вийшли висловити протест проти так званої «формули Штанмаєра». Серед учасників акції - студенти, АТО-вці та пересічні громадяни…

Учасники протесту переконані, що "документ" це зрада хлопців, які захищали Україну і тих, хто залишається жити поблизу лінії розмежування. Адже сепаратисти заявляють, що зневажають усе українське та вважають своєю перемогою підписання «формули Штанмаєра».

Сьогодні акцію «Ні капітуляції!» провели в Києві, Запоріжжі, Херсоні, Івано-Франківську, Сумах, Дніпрі, Харкові, Чернівцях, Тернополі, Кропивницькому, Львові, Миколаєві, Хмельницькому, Полтаві, Одесі, Чернігові, Житомирі, Черкасах, Луцьку, Ужгороді, а також у Кривому Розі, Маріуполі, Краматорську, Сєвєродонецьку, Мелітополі, Нікополі, Рівному, Козятині, Славуті, Бердянську, Кременчуці. За інформацією поліції, в Києві до акції доєдналось 10000 людей.

У Вінниці провели акцію протесту «Ні капітуляції!»

Нагадаємо, 3 жовтня у зверненні Володимир Зеленський сказав, що всі хочуть завершення війни та повернення всіх українських територій. Єдиний майданчик, де ці питання можуть обговорюватися на найвищому рівні, це зустріч у Нормандському форматі. Він також зазначив, що визнає конституційне право кожного громадянина України на протест, але просив не піддаватись на провокації. Зеленський у зверненні запевнив, що ніколи не здасть Україну.

У Вінниці провели акцію протесту «Ні капітуляції!» - фото 2

У Вінниці провели акцію протесту «Ні капітуляції!» - фото 3

У Вінниці провели акцію протесту «Ні капітуляції!» - фото 4

У Вінниці провели акцію протесту «Ні капітуляції!» - фото 5

У Вінниці провели акцію протесту «Ні капітуляції!» - фото 6

У Вінниці провели акцію протесту «Ні капітуляції!» - фото 7

Вінниця.info, фото з сайту «На Парижі» та сторінок Ірини Жук, Наталки Доляк