17 лип. 2019 17:27

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

52

0

У Вінниці проводять капремонт дороги до Гніванського шосе. Фото

У Вінниці проводять капремонт дороги до Гніванського шосе. Фото

У Вінниці тривають роботи по вул. Пирогова – одній з найбільш важливих магістралей міста. Тут оновлюють дорожнє полотно на ділянці від малого містка до Гніванського шосе


У Вінниці проводять капремонт дороги до Гніванського шосе. Фото

У Вінниці тривають роботи по вул. Пирогова – одній з найбільш важливих магістралей міста. Тут оновлюють дорожнє полотно на ділянці від малого містка до Гніванського шосе. Також вже встановили чотири острівці безпеки, які сприятимуть зниженню швидкості руху автомобілів.

Про це йдеться на сайті Вінницької міськради.

В минулому році новий асфальту постелили по вул. Пирогова на ділянці від ринку «Урожай» до вул. Дачної. Тоді було замінено близько 10 тис. кв. м дорожнього полотна. Навесні цього року роботи проводились від Дачної до малого містка.

Тепер виконується капітальний ремонт дороги по вулиці Пирогова від малого містка до Гніванського шосе.

У Вінниці проводять капремонт дороги до Гніванського шосе. Фото

«На даний момент на цій ділянці вже прокладено труби під освітлення, демонтовано асфальтобетонне покриття. Зроблено монтаж бордюру близько 600 метрів. Також влаштовано чотири острівці безпеки, зроблено 90 метрів зливової каналізації. Роботи продовжуються», – каже заступник директора департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Юрій Семенюк.

Також на цій ділянці відбудуться зміни у паркуванні приватного транспорту. Раніше люди могли залишити автівку вздовж дороги у напрямку виїзду з міста, після реконструкції паркувати автомобілі можна буде на облаштованій стоянці з іншого боку дороги.

Також після капремонту відбудуться зміни в організації руху транспорту по колу, що знаходиться на перетині вулиць Пирогова та Сабарівського шосе. Встановили острівці безпеки, які сприяють зниженню швидкості руху автомобілів.

У Вінниці проводять капремонт дороги до Гніванського шосе. Фото  - фото 2

У Вінниці проводять капремонт дороги до Гніванського шосе. Фото  - фото 3

У Вінниці проводять капремонт дороги до Гніванського шосе. Фото  - фото 4

Вінниця.info, фото з сайту міськради