17 лют. 2023 13:26

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Культура
0

127

0

У Вінниці пройде безкоштовний майстер-клас з малювання графіки

У Вінниці пройде безкоштовний майстер-клас з малювання графіки

Долучитися до малювання зможуть всі охочі віком від 13 до 20 років.


У Вінниці пройде безкоштовний майстер-клас з малювання графіки

У Вінниці пройде безкоштовний майстер-клас з малювання у стилі графіки. Долучитися до нього можуть всі охочі віком від 13 до 20 років — і для цього не потрібно мати спеціальні навички. Захід відбудеться 22 лютого о 17:00 у коворкінгу “Чердак (вул. Соборна, 24).

Зареєструватися на майстер-клас можна за посиланням.

Для того, щоб доєднатися до заходу, не потрібно приносити матеріали, все необхідне учасникам роздадуть на місці — і кожен зможе створити власну картину.

Ця зустріч стане останньою в рамках мінікурсу “Pro мистецтво: самовираження крізь живопис та графіку”, на якому художниця-графікеса Ірина Прокопчук розказувала про українських та іноземних митців, те, як вони творили та чим надихались. Однак відвідати майстер-клас може будь-хто — і ті, хто не був на попередніх зустрічах.

Після сеансу малювання присутні зможуть випити чаю та поласувати смаколиками, а також поспілкуватися з психологинею. На події буде присутній фотограф: отримати світлини з заходу можна буде на вказані при реєстрації електронні пошти.

Подію організовує ГО STEM is FEM за підтримки програми “Єднання заради дії” в рамках клубів “Наука єднання”.

“Наука єднання” — це проєкт, який створила громадська організація STEM is FEM за підтримки програми “Єднання заради дії”. ГО ініціював засновник Roosh Сергій Токарєв заради популяризації STEM-спеціальностей серед дівчат.

“Ми намагаємось додавати в наші зустрічі практичний елемент. Протягом двох лекцій відвідувачі цього курсу слухали про видатних художників, що і як вони творили. А на практичному занятті учасники зможуть намалювати власну картину, надихаючись вивченими митцями”, — ділиться координаторка проєктів STEM is FEM та “Наука єднання” Єлізавета Коренко.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото ілюстративне