16 черв. 2020 10:30

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

149

0

У Вінниці закрили туристично-інформаційний центр, який розташовувався в приміщені Вежі Артинова

У Вінниці закрили туристично-інформаційний центр, який розташовувався в приміщені Вежі Артинова

Частину об’єктів, які обслуговувало підприємство, вже перенесли на баланс інших підприємств міста


У Вінниці закрили туристично-інформаційний центр, який розташовувався в приміщені Вежі Артинова

«Подільський туристично-інформаційний центр» у Вінниці, який був розташований в приміщені водонапірної вежі Артинова, припиняє свою роботу. Під час карантину в будівлі неможливо дотримуватись протиепідемічних заходів та базових санітарних норм. В кінці квітня вже окремі об’єкти, які обслуговували в туристичному центрі, почали передавати на баланс інших підприємств міста. Наприклад, набережну «Roshen» та Європейську площу передали на баланс «Вінницязеленбуду». В червні саму вежу передали на баланс Центру історії Вінниці.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці Департаменту маркетингу міста та туризму.

Як йдеться в повідомленні департаменту, із запровадженням карантину на території України найбільш вразливою до економічних викликів стала сфера туризму, що суттєво відбилося і на діяльності профільного КП «Подільський туристично-інформаційний центр».

Наразі центр надання туристичної інформації, що знаходився у вежі Артинова, припиняє свою роботу, оскільки параметри приміщення не дозволяють дотриматися базових санітарних норм прийому відвідувачів в умовах епідемії.

В департаменті зазначають, що команда Вінницької міської ради разом з туристичним активом міста працює над тим, аби туристи не залишалися надовго без надійної і гостинної точки надання інформації та послуг у «Місті ідей». Зокрема, у майбутньому заплановано реалізувати масштабний проект зі створення Туристичного хабу Вінниці, який включатиме в себе не тільки центр туристичної інформації, але й ряд інших приміщень з додатковим функціоналом для туристів та представників індустрії.

Аби знайти необхідну інформацію, в департаменті рекомендують стежити за новинами на їхній фейсбук-сторінці та на офіційному туристичному сайті Вінниці.

Стежте за новинами на сторінці департаменту маркетингу міста та туризму та шукайте актуальну інформацію на офіційному туристичному сайті Вінниці.

Нагадаємо, водонапірну вежу, збудовану на початку минулого століття архітектором Григорієм Артиновим, передають на баланс Центру історії Вінниці.

Також тривають роботи з реставрації основи вежі.

Вінниця.info