25 верес. 2020 12:09

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

151

0

У Вінниці привітали дев’ять родин, в яких на День міста народилися діти

У Вінниці привітали дев’ять родин, в яких на День міста народилися діти

Їм подарували дитячі візочки.


У Вінниці привітали дев’ять родин, в яких на День міста народилися діти

25 вересня під час сесії Вінницької міської ради мер Сергій Моргунов привітав батьків, у яких народилися діти в День міста. Від міської ради ці родини отримали у подарунок дитячі візочки, які доставили родинам додому. 12 вересня цього року у Вінниці народилося 9 дітей. Серед них – сім хлопчиків та дві дівчинки.

Про це повідомляють на сайті Вінницької міської ради.

Як зазначають в міськраді, у Вінниці вже стало традицією вітати із поповненням у родинах тих вінничан, які стали батьками на День міста. У 2020 році в цей день у пологових будинках міста народилося дев’ять немовлят. П’ятеро з них з’явилось на світ у міській лікарні «Центр матері та дитини». Двоє – у пологовому будинку №1, ще двоє – у пологовому будинку №2.

Першим поповнив родину хлопчик о 2:40 у пологовому будинку №2. Останнім немовлям, яке народилось цього року у День міста, став також хлопчик. Він побачив світ у 20:47 у Центрі матері та дитини.

Батьки, діти яких народилися на День міста, від міської ради отримали візочки. Зазвичай їх запрошували у міську раду і вітали у залі засідань, проте цього разу, у зв’язку з епідемією коронавірусу, візочки доправили батькам додому.

«Наше місто має багато гарних традицій. Одна з найбільш теплих та радісних – вітання новонароджених членів територіальної громади Вінниці. Цього року, на жаль, ми не могли привітати батьків публічно, тому що епідемія внесла свої корективи. Але традиція залишається, і сьогодні малюки отримають свої подарунки. Ми вітаємо дев’ять вінницьких родин, у яких 12 вересня 2020 року народились діти. Я вітаю від імені всього депутатського корпусу і всієї територіальної громади міста батьків з такою чудовою подією у їхніх родинах і бажаю, щоб ваші діти жили здоровими, щасливими та були справжніми патріотами нашого міста й держави», – привітав молодих матерів та батьків міський голова Сергій Моргунов.

У Вінниці привітали дев’ять родин, в яких на День міста народилися діти

У Вінниці привітали дев’ять родин, в яких на День міста народилися діти - фото 2

У Вінниці привітали дев’ять родин, в яких на День міста народилися діти - фото 3

У Вінниці привітали дев’ять родин, в яких на День міста народилися діти - фото 4

У Вінниці привітали дев’ять родин, в яких на День міста народилися діти - фото 5

У Вінниці привітали дев’ять родин, в яких на День міста народилися діти - фото 6

У Вінниці привітали дев’ять родин, в яких на День міста народилися діти - фото 7

У Вінниці привітали дев’ять родин, в яких на День міста народилися діти - фото 8

Нагадаємо, під час онлайн-брифінгу 11 вересня міський голова повідомив, що попри скасування святкувань до Дня міста у Вінниці вже традиційно привітають родини, в яких у цей день народилися діти.

Вінниця.info, фото – з сайту міськради