12 верес. 2019 16:21

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Спорт
0

256

0

У Вінниці привітали кращих спортсменів, боксерам вручили посвідчення майстрів спорту. Фото

У Вінниці привітали кращих спортсменів, боксерам вручили посвідчення майстрів спорту. Фото

В другу суботу вересня традиційно відзначають День фізичної культури і спорту.


У Вінниці привітали кращих спортсменів, боксерам вручили посвідчення майстрів спорту. Фото

В другу суботу вересня традиційно відзначають День фізичної культури і спорту. Тому сьогодні в готелі «Франція» вітали вінничан, які прославляють область на увесь світ. З нагоди свята кращих тренерів та спортсменів відзначили Почесними грамотами і Подяками Міністерства молоді та спорту України, іменними дипломами та цінними подарунками. Керівники області також вручили спортсменам посвідчення майстрів спорту.

Презенти отримати і вінницькі боксери. Вони нещодавно повернулися зі змагань, де представляли збірну України. На початку вересня у Софії (Болгарія) відбувся чемпіонат Європи серед молоді. Українська збірна виборола одну золоту, три срібних та п’ять бронзових медалей.

П’ятеро вінничан змагалися за звання кращих: Максим Власюк, Максим Жигаров, Володимир Кушнір, Дар’я Лобоцька та Ігор Ковтун. Зійти на переможний п'єдестал вдалося Ігорю Ковтуну. Хлопець – бронзовий призер чемпіонату.

Старший тренер збірної команди Вінницької області серед чоловіків Роман Вакалюк розповідає, що на змагання приїхали 37 команд з усієї Європи, а це 350 сильних учасників. Тому українці можуть пишатися своїми досягненнями.

12 вересня під час привітань з нагоди Дня фізичної культури і спорту посвідчення майстрів спорту вручили боксерам: Геннадію Масленнікову, Максиму Жигарову, Ігорю Ковтуну.

У Вінниці привітали кращих спортсменів, боксерам вручили посвідчення майстрів спорту. Фото

У Вінниці привітали кращих спортсменів, боксерам вручили посвідчення майстрів спорту. Фото  - фото 2

У Вінниці привітали кращих спортсменів, боксерам вручили посвідчення майстрів спорту. Фото  - фото 3

Зазначимо, що цьогоріч подоляни відзначились гарними результатами на спортивних аренах України, Європи і світу. Свідченням цьому є успішний виступ вінницьких спортсменів усіх вікових груп на міжнародних змаганнях, в яких здобуто 159, а на чемпіонатах України – понад 500 медалей різного ґатунку. Також спортсмени області є володарями ліцензій на участь на чергових Олімпійських та Паралімпійських іграх 2020 року в Токіо(Японія).

У Вінниці привітали кращих спортсменів, боксерам вручили посвідчення майстрів спорту. Фото  - фото 4

У Вінниці привітали кращих спортсменів, боксерам вручили посвідчення майстрів спорту. Фото  - фото 5

У Вінниці привітали кращих спортсменів, боксерам вручили посвідчення майстрів спорту. Фото  - фото 6