16 черв. 2020 16:29

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

235

0

У Вінниці призначили нового очільника Київського відділення поліції

У Вінниці призначили нового очільника Київського відділення поліції

Раніше Віталій Стахов очолював Управління протидії наркозлочинності.


У Вінниці призначили нового очільника Київського відділення поліції

Виконуючим обов’язки начальника Київського відділення поліції Вінницького відділу поліції призначили Віталія Стахова. Підполковник поліції в минулому очолював Управління протидії наркозлочинності обласного главку поліції.

Про це повідомляють у відділі комунікації Національної поліції у Вінницькій області.

Як йдеться в повідомленні, тимчасове виконання обов’язків начальника Київського відділення поліції Вінницького відділу поліції покладено на Віталія Стахова.

Начальник поліції Вінницької області Іван Іщенко, який 16-го червня представив особовому складу правоохоронців нового очільника Київського відділення, зазначив, що підполковник поліції Віталій Стахов – професійний та компетентний офіцер, який має досвід роботи на різних посадах та пройшов шлях від рядового працівника до керівника управління обласного главку поліції. Він висловив надію, що новий очільник підрозділу дозволить покращити професійну діяльність.

Начальник ГУНП наголосив особовому складу на пріоритетних аспектах діяльності поліції – оперативному реагуванні на усі повідомлення громадян, попередженні та розкритті тяжких злочинів, протидії наркозлочинності, виявлення фактів незаконного обігу зброї, розкриття крадіжок на території обслуговування. Він поставив завдання новому керівнику приділити увагу цим питанням та належним чином організувати роботу.

Також очільник поліції області акцентував увагу поліцейських на дотриманні дисципліни та законності в діяльності.

У Вінниці призначили нового очільника Київського відділення поліції

У Вінниці призначили нового очільника Київського відділення поліції - фото 2

У Вінниці призначили нового очільника Київського відділення поліції - фото 3

Нагадаємо, Івана Іщенка призначили начальником Національної поліції Вінниччини 1-го червня після того, як попереднього керівника поліції Юрія Педоса відсторонили від посади.

Наступного дня новий очільник обласної поліції провів пресконферецію, під час якої розповів про свою участь в подіях 2 травня в Одесі в 2014-му році, священника московського патріархату в лавах поліції, свою родину та можливі кадрові зміни в обласній поліції Вінниччини.

Згодом призначили двох його заступників. Обидва раніше працювали, як і Іван Іщенко, в поліції Одеської області.

Вінниця.info, фото – з сайту поліції