6 лют. 2020 16:29

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

158

0

У Вінниці реконструюють проспект Коцюбинського

У Вінниці реконструюють проспект Коцюбинського

До департаменту комунального господарства передадуть дані щодо умов та обмежень в будівництві задля розробки відповідного проекту реконструкції


У Вінниці реконструюють проспект Коцюбинського

Виконавчий комітет Вінницької міської ради надав дозвіл на виготовлення документації щодо реконструкції проспекту Коцюбинського, площі Привокзальної та частини вулиці Соборної, де вона перетинається з вулицею Київською. Відповідне рішення прийняли 6 лютого під час чергового засідання виконкому.

На засіданні рішення про надання департаменту комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради вихідних даних – містобудівних умов та обмежень на проектування реконструкції площі Привокзальної, проспекті Коцюбинського та ділянки вулиці Соборної (від перехрестя з вулицею Київською до центрального мосту) в місті Вінниці прийняли без зауважень.

Нагадаємо, ще в квітні 2018-го року у Вінниці показали варіанти змін, за якими проводитимуться роботи вздовж проспекту. Тоді свої проекти презентували команди урбаністів з Івано-Франківська, Києва, Львова та самої Вінниці.

У Вінниці реконструюють проспект Коцюбинського

У Вінниці реконструюють проспект Коцюбинського - фото 2

У Вінниці реконструюють проспект Коцюбинського - фото 3

У Вінниці реконструюють проспект Коцюбинського - фото 4

У Вінниці реконструюють проспект Коцюбинського - фото 5

У Вінниці реконструюють проспект Коцюбинського - фото 6

Вінниця.info