30 квіт. 2020 10:35

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

120

0

У Вінниці ремонтують дахи багатоповерхівок. Фото

У Вінниці ремонтують дахи багатоповерхівок. Фото

Від початку року відремонтували покрівлі у 10 багатоповерхівках


У Вінниці ремонтують дахи багатоповерхівок. Фото

У Вінниці продовжують ремонт дахів багатоповерхівок. Нещодавно закінчили капітальний ремонт за шістьма адресами. Загалом від початку року уже відремонтували покрівлі у десяти багатоповерхівках.

Про це йдеться на сайті Вінницької міської ради.

Завершився ремонт дахів на будинках по вул. Монастирська, 22, вул. А. Артинова, 55, вул. Келецька, 72, вул. Блока, 22, вул. Л. Толстого, 3, вул. А. Янгеля, 64.

«Незважаючи на впровадження карантинних заходів, ми продовжуємо працювати. Цього року нам вдалося уже капітально відремонтувати покрівлі на десятьох багатоквартирних будинків. Тривають ремонти у будинках по вул. Маліновського, 36, вул. Хмельницьке шосе, 49, вул. М. Ващука, 13, вул. К .Коріатовичів, 129, просп. Космонавтів, 42, вул. Келецька, 126а, вул. Пирогова, 99а, вул. М.Оводова, 77, вул. В.Порика, 16, вул. Брацлавська, 20», - розповів директор департаменту житлового господарства Роман Фурман.

Більше десяти років у Вінниці проводиться ремонт покрівель, але й на сьогодні – це залишається одним з видів найзатребуваніших ремонтних робіт. Вони проводяться як за кошти міського бюджету, так і на умовах співфінансування.

У Вінниці ремонтують дахи багатоповерхівок. Фото

У Вінниці ремонтують дахи багатоповерхівок. Фото  - фото 2

У Вінниці ремонтують дахи багатоповерхівок. Фото  - фото 3

У Вінниці ремонтують дахи багатоповерхівок. Фото  - фото 4

У Вінниці ремонтують дахи багатоповерхівок. Фото  - фото 5

Вінниця.info, фото з сайту ВМР