8 лют. 2021 09:37

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

254

0

У Вінниці ремонтують дитячий садок «Струмочок». Фото

У Вінниці ремонтують дитячий садок «Струмочок». Фото

В закладі утеплили фасад, замінили дах та встановили енергозберігаючі вікна.


У Вінниці ремонтують дитячий садок «Струмочок». Фото

У Вінниці триває реконструкція дитячого садочку № 47 по вулиці Чорновола. В закладі утеплили фасад, замінили дах та встановили енергозберігаючі вікна.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці Сергія Моргунова.

«Триває модернізація ще одного міського садочка. Дошкільний заклад №47 на вулиці Чорновола вже не впізнати. Утеплили фасад, замінили дах – з плаского на скатний, встановили нові енергозберігаючі вікна. А яскраві мурали дарують позитивні емоції маленьким вихованцям «Струмочка»», – повідомляється в дописі міського голови.

Як зазначає Сергій Моргунов, садочок відкрився на початку 1970-их років.

«Як й інші установи того часу, будувався він далеко не за принципами енергоефективності. А комплексне утеплення дозволить економити витрати на опалення. Окрім того, приміщення групи, яке прибудували до основного корпусу, почало відходити – тому важливо було вчасно провести реконструкцію», – додає мер.

На сьогодні понад 80% робіт вже виконали. За словами міського голови, в закладі ще потрібно утеплити фундамент, облаштувати ґанки з навісами, пандуси. Також на місці демонтованої старої котельні створять клумби та облаштують зелену зону. Завершити все планують навесні.

«Енергомодернізація закладів освіти – це системна робота. Ми розпочали цим займатися з 2015 року, вінницькі садочки стають сучаснішими і комфортнішими для діток. І на сьогодні кожен третій з них вже утеплений», – підкреслює Сергій Моргунов.

У Вінниці ремонтують дитячий садок «Струмочок». Фото

У Вінниці ремонтують дитячий садок «Струмочок». Фото - фото 2

У Вінниці ремонтують дитячий садок «Струмочок». Фото - фото 3

Нагадаємо, наприкінці минулого року у Вінниці реконструювали дитячий садок №52.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото – з фейсбук-сторінки Сергія Моргунова