25 верес. 2019 11:07

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

36

0

У Вінниці розпочали утеплення дитячого садочка №21. Фото

У Вінниці розпочали утеплення дитячого садочка №21. Фото

Тут замінять вікна на енергозберігаючі металопластикові, а також ремонт вхідних груп із облаштуванням пандуса.


У Вінниці розпочали утеплення дитячого садочка №21. Фото

У Вінниці почали комплексне утеплення ще одного дошкільного закладу №21. Тут передбачена заміна вікон на енергозберігаючі металопластикові, а також ремонт вхідних груп із облаштуванням пандуса. Також утеплять стіни та дах.

Про це повідомив міський голова Сергій Моргунов.

«Як вже писав раніше, у масштабну програму по реконструкції з утепленням, розраховану на два роки, включено 16 закладів освіти. Для батьків дуже важливо, щоб діти навчались в комфортних умовах. Модернізація будівель також необхідна, щоб зменшити споживання енергоресурсів та заощаджувати за рахунок енергоефективності бюджет громади.

У Вінниці розпочали утеплення дитячого садочка №21. Фото

21-ий садочок займає приміщення у будівлі, яка була збудована ще на самому початку ХХ ст. та розширена у 70-х роках. Зрозуміло, що вона потребувала реконструкції. Наразі демонтують покрівлю, яку будуть замінювати та утеплювати. На виховному процесі жодним чином ці роботи не позначаться – дискомфорту для маленьких вихованців не буде. Другим етапом буде утеплення стін з подальшим декоративним опорядженням. Передбачена заміна вікон на енергозберігаючі металопластикові, а також ремонт вхідних груп із влаштуванням пандуса», – повідомив Сергій Моргунов.

У Вінниці розпочали утеплення дитячого садочка №21. Фото  - фото 2

У Вінниці розпочали утеплення дитячого садочка №21. Фото  - фото 3

Вінниця.info, фото зі сторінки Сергія Моргунова