4 січ. 2023 13:35

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Спорт
0

193

0

У Вінниці розпочався зимовий турнір з настільного тенісу на підтримку ЗСУ

У Вінниці розпочався зимовий турнір з настільного тенісу на підтримку ЗСУ

Переможців турніру визначатимуть у загальнокомандному, парному та особистому заліках


У Вінниці розпочався зимовий турнір з настільного тенісу на підтримку ЗСУ

У Вінниці розпочався триденний турнір з настільного тенісу серед вчителів. Змагання традиційно проводять з 2015 року, але цьогоріч донатять і на ЗСУ. У змаганнях беруть участь до півсотні представників із різних шкіл міста, які за мінімальний внесок мають змогу не тільки гарно провести час, а ще й підтримати тих, хто захищає нас на фронті.

Про це повідомляє пресслужба Вінницької міської ради.

Переможців турніру визначатимуть у загальнокомандному, парному та особистому заліках. Їх нагородять грошовими преміями профспілки працівників освіти та грамотами.

Викладач фізики ліцею №23 Анатолій Мариянчук розповідає, що у залі грають лише аматори, представники шкіл, які професійно тенісом не займалися.

«У командному заліку беруть участь чоловіки та жінки, дозволено міксувати, а після командного заліку буде проходити парний», – каже Викладач фізики ліцею №23 Анатолій Мариянчук.

Директорка департаменту освіти Оксана Яценко розповіла, що основна мета заходу – це не змагання, а проведення часу з користю для свого здоров'я, пропаганда здорового способу життя. І ще турнір особливий, усі кошти зібрані під час турніру підуть на потреби ЗСУ.

«Це вже такий традиційний захід, який як і волейбольний турнір, що проводять восени, об’єднує усіх освітян нашої громади. Цьогоріч, змінено традиційну форму проведення чемпіонату, а саме додався третій день й для інших бажаючих зіграти настільний теніс та водночас фінансово допомогти нашій армії», – додає Оксана Яценко.

У Вінниці розпочався зимовий турнір з настільного тенісу на підтримку ЗСУ

У Вінниці розпочався зимовий турнір з настільного тенісу на підтримку ЗСУ - фото 2

У Вінниці розпочався зимовий турнір з настільного тенісу на підтримку ЗСУ - фото 3

У Вінниці розпочався зимовий турнір з настільного тенісу на підтримку ЗСУ - фото 4

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info фото Вінницької міської ради