28 лют. 2020 16:21

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

74

0

У Вінниці розроблять схему розміщення вивісок на фасадах будинків від «Урожаю» до Сабарова

У Вінниці розроблять схему розміщення вивісок на фасадах будинків від «Урожаю» до Сабарова

Розроблятимуть схему розміщення вивісок на фасадах будинків ІІ черги вул. Пирогова


У Вінниці розроблять схему розміщення вивісок на фасадах будинків від «Урожаю» до Сабарова

У Вінниці розроблятимуть схему розміщення вивісок на фасадах будинків ІІ черги вулиці Пирогова – від ринку «Урожай» до перехрестя з Сабарівським шосе. Потім власники приміщень мають привести у відповідність рекламні площини та вивіски на своїх об’єктах. 28 лютого, під час засідання сесії міської ради депутати проголосували за виділення коштів для розроблення комплексної схеми.

Про це йдеться на сайті Вінницької міської ради.

Вулиці міста повинні бути естетичними та привабливими. А вивіски на будівлях – сприяти покращенню візуальних якостей міста, збереженню масштабу середовища та туристичної привабливості вулиць Такої думки дотримується багато вінничан. Крім того, зовнішній вигляд закладів центральних вулиць першим справляє враження на гостей нашого міста.

Уже 2 роки минуло з часу розробки пілотного проекту комплексної схеми розміщення вивісок по вулиці Соборній. У минулому році працівники департаменту архітектури і містобудування міської ради реалізували комплексну схему вул. Замостянської, розробили комплексну схему розміщення вивісок, у якій вказані детальні вимоги до розміщення рекламних матеріалів на фасадах будівель по І черзі вул. Пирогова, від площі Ю. Гагаріна до вул. Р. Скалецького (40 будинків). У цьому документі є технічні та просторові характеристики: розмір, типи конструкцій, висота літер, кольорова гамма тощо. Цього року заплановано роботу ще над 45 будинками у центральній частині міста.

Щоб продовжити роботу з упорядкування вивісок на вул. Пирогова далі, сьогодні депутати міської ради проголосували за виділення коштів на розроблення комплексної схеми розміщення вивісок на фасадах будинків від перехрестя вулиці Пирогова з вулицею Р.Скалецького до перехрестя з Сабарівським шосе.

Вінниця.info