23 листоп. 2020 09:40

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

107

0

У Вінниці розробили перший в Україні міський стандарт гостинності

У Вінниці розробили перший в Україні міський стандарт гостинності

Презентація відбудеться 24 листопада.


У Вінниці розробили перший в Україні міський стандарт гостинності

У Вінниці завершується проект «Вінницький стандарт гостинності: програма посилення конкурентоспроможності туристичної індустрії Вінниці», спрямований на зростання в місті малого та середнього бізнесу в сфері туризму та готельно-ресторанного підприємництва. Підбиття підсумків проекту відбудеться 24 листопада. Це перший в Україні проект міського стандарту гостинності.

Про це повідомляють на сайті Вінницької міської ради.

Як зазначають в міськраді, 24 листопада о 12:00 відбудеться онлайн-зустріч для підбиття підсумків проекту.

Однією з ключових його складових стала розробка Вінницького стандарту гостинності, який сприятиме встановленню високого рівня обслуговування та сервісу в готельно-ресторанній сфері Вінниці з акцентом на особливій якості локального продукту.

Вінницький стандарт гостинності представить спеціалістка зі створення і впровадження стандартів Оксана Марусич.

У зв'язку із карантинними обмеженнями презентація першого в Україні міського стандарту гостинності триватиме у форматі онлайн. Трансляція відбудеться на сторінці Вінницького стандарту гостинності.

Над розробкою стандарту працювали власники та топ-менеджери закладів розміщення та харчування, а також маркетологи. Роботу координувала експертка з продажу і сервісу, сертифікована бізнестренерка, спеціалістка зі створення і впровадження стандартів Оксана Марусич, яка і презентує стандарт.

Проект «Вінницький стандарт гостинності: програма посилення конкурентоспроможності туристичної індустрії Вінниці» реалізується за фінансування Уряду Канади через Фонд сприяння розвитку малих і середніх підприємств проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС) та підтримки Вінницької міської ради. Проект ПРОМІС впроваджує Федерація канадських муніципалітетів (ФКМ) за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади.

В міськраді зазначають, що контент заходів та матеріалів проекту є виключно думкою авторів та необов’язково відображає офіційну позицію Міністерства міжнародних справ Канади та ФКМ.

У Вінниці розробили перший в Україні міський стандарт гостинності

Нагадаємо, стартував освітній проект для гідів та рестораторів у травні.

У вересні в місті відбувся воркшоп для власників та топ-менеджерів закладів розміщення і харчування.

В рамках проекту для вінницьких гідів організували безкоштовні курси з англійської.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото – власне та з сайту міськради