12 черв. 2020 13:35

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

60

0

У Вінниці розшукали зниклу 13-річну дівчинку

У Вінниці розшукали зниклу 13-річну дівчинку

В розшук Катерину Трофимчук оголосили вранці 11 червня


У Вінниці розшукали зниклу 13-річну дівчинку

13-річну Катерину Трофимчук, яка пішла з дому вранці 11 червня, шукали майже 16 годин. Поліцейські знайшли її близько 22 години на набережній біля Центрального мосту у місті Вінниці. Дівчинка сказала правоохоронцям, що вирішила прогулятися містом, і невдовзі збиралася повернутися додому.

Про це повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Вінницької області.

За словами начальниці відділу ювенальної превенції управління превентивної діяльності Людмили Кузнєцової, вранці до Київського відділення поліції звернувся 44-річний вінничанин, який проживає на Хуторі Шевченка, та повідомив про зникнення доньки. 13-річна дівчинка пішла о 6 годині на прогулянку та не повернулась.

На пошуки зниклої дитини орієнтували всі пересувні екіпажі поліції, які дислокуються в обласному центрі та прилеглих до міста районах. Поліцейські перевірили усіх друзів та знайомих неповнолітньої, обстежили парки, сквери, зони відпочинку поблизу її місця проживання та території непрацюючих підприємств. Дівчинку шукали і за допомогою системи пошуку зниклих дітей мобільного оператора «Київстар».

Цього ж дня близько 22 години дівчину знайшли ювенальні поліцейські біля Центрального мосту. З її слів, вона вирішила прогулятись містом та згодом планувала повернутись додому.

З дитиною та її батьком поліцейські провели профілактичну роботу для запобігання подібних випадків у майбутньому.

Як йдеться в повідомленні правоохоронців, з початку року вінницькі поліцейські розшукала 170 зниклих дітей.

Нагадаємо, 7-річного хлопчика, який зник цього ж дня, ввечері знайшли на чужому подвір’ї, де він грався.

Вінниця.info, фото – з сайту поліції