5 лют. 2021 09:49

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

136

0

У Вінниці розширять асортимент молочної кухні

У Вінниці розширять асортимент молочної кухні

Виготовлятимуть овочеві пюре


У Вінниці розширять асортимент молочної кухні

Вінницька молочна кухня планує доповнити свій асортимент овочевими та фруктовими пюре. З переїздом у нове відремонтоване приміщення підприємство покращило і технологічну базу.

Про це повідомляє мер Вінниці Сергій Моргунов.

«Реконструкцію завершили наприкінці минулого року. Тож тепер для найменших вінничан готують на сучасному обладнанні. А доставляють свіжу «молочку» по місту на новому спеціально закупленому термоавтомобілі. Збільшили і кількість пунктів роздачі - до 11. Це зручно для батьків, особливо в умовах карантину.

Підприємство виробляє близько 600 порцій на добу. За рахунок бюджету громади продукцією молочної кухні забезпечуємо «відмовних» діток, вихованців обласного спеціалізованого будинку дитини та сім’ї, які потребують підтримки. Це якісне, екологічно чисте дитяче харчування без додавання жодних консервантів, яке максимально відповідає потребам дитячого організму. Вінничани найчастіше замовляють для своїх малят натуральний кефір та сир. З новими потужностями підприємство може не тільки збільшити обсяги виробництва, а й розширити меню», - зазначено в дописі.

Як повідомляла Вінниця.info, молочна кухня працювала в Центрі матері й дитини, в листопаді минулого року переїхали в нове приміщення по Хмельницькому шосе, 96.

В серпні 2018 року департамент капітального будівництва Вінницької міської ради уклав договір з ТОВ «Олеріт» на виконання робіт з реконструкції приміщень МКЛ-1 під молочну кухню по вул. Хмельницьке шосе,96. Вартість угоди – 6,9 млн. гривень.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

У Вінниці розширять асортимент молочної кухні

У Вінниці розширять асортимент молочної кухні  - фото 2

У Вінниці розширять асортимент молочної кухні  - фото 3

У Вінниці розширять асортимент молочної кухні  - фото 4

Вінниця.info, фото зі сторінки Сергія Моргунова