24 груд. 2020 09:17

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

147

0

У Вінниці сьогодні стартує акція «Різдвяний вінок для Героя»

У Вінниці сьогодні стартує акція «Різдвяний вінок для Героя»

Волонтери та небайдужі жителі нашої області плетуть з хвої вінки, які покладуть до могил загиблих бійців АТО/ООС


У Вінниці сьогодні стартує акція «Різдвяний вінок для Героя»

24 грудня розпочинається регіональна акція «Різдвяний вінок для Героя». Волонтери та небайдужі жителі Вінницької області плетуть з хвої вінки, які покладуть до могил загиблих бійців АТО/ООС. Прикрасять їх калиною – символом нашої країни та української Військової Розвідки.

«Загалом по Вінниці та Вінницькій ОТГ – 41 могил наших загиблих захисників. Кожного маємо вшанувати. У самому обласному центрі ще виготовляємо три великих вінки до пам'ятників. Це Дерева Свободи. Та два меморіали Небесній Сотні, що у сквері по вулиці Оводова на Європейській площі. Тому, в четвер виготовляємо вінки.

У нас вже є деякі заготовки з хвої. Їх необхідно прикрасити калиною та синьо-жовтими стрічками. До слова, якщо з гілками ялинки у нас вже немає проблем, завдяки небайдужим, то калини мало. Якщо у когось є бажання підтримати, будемо вдячні», – розповідає Вінниця.info регіональний організатор акції Юлія Щербань.

«Різдвяний вінок для Героя» – це всеукраїнська акція. 25 грудня відбудеться покладання по всій країні.

«Ми пропонуємо долучитися всім районам, всім селам нашої області», – продовжує Щербань.

Хто бажає долучитися до виготовлення вінків у Вінниці, організатори чекатимуть 24 грудня о 16 годині у Вінницькому молодіжному центрі «Квадрат». Серед потреб: клей до клейового «пістолета» та сам пістолет, калина, мотузки, дріт для фіксації, ножиці, секатори.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info