10 лют. 2021 15:23

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

161

0

У Вінниці школяр потрапив під колеса легковика

У Вінниці школяр потрапив під колеса легковика

Дитину забрали до лікарні на обстеження.


У Вінниці школяр потрапив під колеса легковика

9 лютого близько 13:40 на перехресті вулиці Келецької та 600-річчя сталося ДТП. Водій автомобіля Volkswagen збив школяра, який раптово вийшов на дорогу на червоне світло світлофора. Дитину забрали до лікарні на обстеження.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці Ситуаційного центру Вінниці.

Як зазначають в Ситуаційному центрі, до місця аварії прибули: екіпаж патрульної поліції, карета швидкої медичної допомоги та слідчо-оперативна група. Хлопця 2009 року народження госпіталізували до лікарні для медичного обстеження. Наразі правоохоронці встановлюють усі деталі по даному факту.

«Через такий зухвалий вчинок, пішохід може неабияк постраждати або навіть загинути, тому просимо усіх батьків провести із своїми дітьми виховну бесіду щодо наслідків нехтування пішоходами Правил дорожнього руху», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Вінницької області, за кермом іномарки перебував 42-річний мешканець Вінниці. Внаслідок аварії 11-річного потерпілого госпіталізували до травматологічного відділення дитячої лікарні.

В поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.


Нагадаємо, в листопаді у Вінниці в дворі збили 14-річного підлітка. Дитину доставили до лікарні.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, відео – з фейсбук-сторінки Ситуаційного центру