31 берез. 2020 17:31

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

114

0

У Вінниці скасували День Європи

У Вінниці скасували День Європи

У Вінниці в травні 2020 року не будуть проводити День Європи.


У Вінниці скасували День Європи

В 2020 році у Вінниці не будуть проводити День Європи. Свято скасували, навіть якщо не буде карантину.

Про це під час брифінгу 31 березня повідомив мер Вінниці Сергій Моргунов.

«В зв’язку з карантином та зупиненням економіки, втрати міського бюджету будуть досить суттєві. За нашими попередніми розрахунками не менше 242 мільйонів лише за два місяці. Ми будемо змушені звернути багато програм капітального будівництва. Нам головне сконцентрувати увагу для забезпечення медичних закладів і належної роботи критичної інфраструктури.

Ми скасовуємо заходи з святкування Дня Європи в травні. Навіть якщо буде відмінений карантин, я не можу наражати на небезпеку людей.

Кошти, які мали направити на святкування дня Європи будуть направлені на медичну галузь Вінниці», - повідомив Сергій Моргунов.

Нагадаємо, що станом на 10 годину ранку 31-го березня у Вінницькій області зафіксовано 36 випадків захворювання на коронавірус.

Відомо, що у Вінниці більшість захворілих – це особи, які контактували з інфікованою медсестрою пологового будинку №2.

Також у Вінниці зафіксували випадок захворювання на коронавірус в лікаря Подільського Центру онкології. Хірургічний блок та урологія продезінфіковані. Згодом головний лікар повідомив, що Центр онкології не проводитиме пацієнтам планові хірургічні операції до 24 квітня.

Вінниця.info