17 черв. 2020 12:20

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

82

0

У Вінниці судитимуть чоловіка, який вдарив свого батька ножем в груди

У Вінниці судитимуть чоловіка, який вдарив свого батька ножем в груди

Потерпілого вдалося врятувати лише завдяки вчасному втручанню лікарів


У Вінниці судитимуть чоловіка, який вдарив свого батька ножем в груди

Співробітники Вінницької місцевої прокуратури направили до суду обвинувальний акт щодо жителя Вінниці, який під час побутової сварки в стані алкогольного сп’яніння вдарив свого батька ножем в груди. Потерпілого тоді вдалося врятувати лише завдяки вчасному втручанню лікарів. Відповідальність для нападника тепер визначатимуть у Вінницькому міському суді.

Про це повідомив прокурор Вінницької місцевої прокуратури Андрій Ковтун.

Як йдеться в повідомленні прокурора, 33-річний мешканець міста Вінниці, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, у ході побутової сварки зі своїм батьком, знаходячись за адресою їх спільного проживання, взяв до рук кухонного ножа, після чого наніс ним останньому удар в область грудної клітини.

Потерпілого з отриманими тілесними ушкодженнями у вигляді проникаючого ножового поранення грудної клітини госпіталізували до ВОКЛ ім. Пирогова та провели оперативне втручання. Лише у зв’язку із вчасним наданням медичної допомоги смерть потерпілого від отриманих тілесних ушкоджень не настала.

У подальшому зловмисника затримали у порядку ст. 208 КПК України, йому повідомили про підозру у скоєнні вищезазначеного кримінального правопорушення та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Дії підозрюваного кваліфікують за ч. 2 ст. 15 - ч. 1 ст. 115 КК України – закінчений замах на вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині.

За результатами досудового розслідування Вінницькою місцевою прокуратурою до суду направлено обвинувальний акт. Тепер правову оцінку діям зловмисника надасть Вінницький міський суд.

Нагадаємо, на Вінниччині чоловік вбив ножем свого односельця, після чого сам здався правоохоронцям.

Вінниця.info, зображення – ілюстративне