15 квіт. 2020 11:28

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

36

0

У Вінниці судитимуть організаторів підпільного покерного клубу

У Вінниці судитимуть організаторів підпільного покерного клубу

Винуватцям загрожує штраф до 680 000 гривень


У Вінниці судитимуть організаторів підпільного покерного клубу

Працівники прокуратури Вінницької області направили до суду обвинувальний акт стосовно шести осіб, троє з яких – учасники групи, які організовували діяльність підпільного покерного клубу. Впродовж понад пів року власники клубу у Вінниці заробляли за рахунок внесків, які мали обов’язково вносити гравці, що хотіли взяти участь у грі.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури у Вінницькій області.

За версією слідства, учасники організованої злочинної групи, з 1 жовтня 2018 року по 3 травня 2019-го організували в Вінниці діяльність підпільного грального закладу, де гравцям, за сплату відповідної «комісії» у вигляді внесення грошових коштів за участь у грі, надавалася можливість доступу до азартних карточних ігор – покеру. Обов`язковою умовою участі в іграх була фінансова оплата для отримання покерних фішок з метою здійснення ставок в еквіваленті внесених готівкових грошових коштів, що в подальшому давало змогу учасникам гри як отримати грошовий виграш, так і не отримати його залежно від випадковості.

Виручені в результаті такої діяльності гроші організатори покерного клубу розподіляли між собою.

Досудове розслідування у провадженні здійснювалось слідчим управлінням ГУНП у Вінницькій області.

Підозрюваним інкримінують ч. 3 ст. 28 (вчинення злочину організованою групою) та ч. 1 ст. 203-2 (зайняття гральним бізнесом) КК України. Покарання, передбачене статтею ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу, становить штраф у розмірі від 170 000 до 680 000 гривень.

Вінниця.info, зображення - ілюстративне