26 берез. 2021 10:10

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

62

0

У Вінниці судитимуть працівника банку, який привласнив понад пів мільйона

У Вінниці судитимуть працівника банку, який привласнив понад пів мільйона

Здобуті кошти чоловік перераховував на свій особистий банківський рахунок та отримував їх в касі, підробляючи заявки на видачу готівки від імен потерпілих.


У Вінниці судитимуть працівника банку, який привласнив понад пів мільйона

Працівник установи мав доступ до автоматизованої системи банківського обслуговування, вніс до неї несанкціоновані зміни, завдяки чому привласнив понад пів мільйона гривень із депозитних рахунків клієнтів. Здобуті кошти чоловік перераховував на свій особистий банківський рахунок та отримував їх в касі, підробляючи заявки на видачу готівки від імен потерпілих.

Про це повідомляє пресслужба Вінницької обласної прокуратури.

Вінницька окружна прокуратура передала до суду обвинувальний акт стосовно 32-річного жителя міста Вінниці. Чоловік обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 185 (крадіжка), ч. 3 ст. 190 (шахрайство), ч. 3 ст. 362 (несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється в автоматизованих системах, вчинені особою, яка має право доступу до неї), ч. 4 ст. 358 (використання завідомо підробленого документа) КК України.

У разі доведення винуватості, обвинуваченому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до шести років з позбавленням права обіймати певні посади або займатись певною діяльністю на строк до трьох років.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info