13 трав. 2021 09:34

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

100

0

У Вінниці судитимуть сутенерку. Жінку підозрюють в створенні місць розпусти і звідництві

У Вінниці судитимуть сутенерку. Жінку підозрюють в створенні місць розпусти і звідництві

Прокуратура передала до суду обвинувальний акт щодо вінничанки, яка займалася сутенерством


У Вінниці судитимуть сутенерку. Жінку підозрюють в створенні місць розпусти і звідництві

За процесуального керівництва Вінницької окружної прокуратури до суду передано обвинувальний акт стосовно 37-річної жительки м. Вінниці, яка обвинувачується у сутенерстві, створенні та утриманні місць розпусти, купівлі і зберіганні наркотиків (ч. 2 ст. 303 КК України; ч. 2 ст. 302 КК України та ч. 2 ст. 309 КК України.

Про це повідомляє пресслужба Вінницької обласної прокуратури.

Слідством установлено, що обвинувачена, на території м. Вінниці організувала надання сексуальних послуг третіми особами. Вінничанка, діючи з корисливих мотивів з метою матеріального збагачення, спонукала та залучила до проституції четверо жінок. Сутенерка отримувала замовлення від клієнтів, здійснювала звідництво, рекламувала сексуальні послуги, надавала приміщення та створювала умови для максимальної сексуальної експлуатації жінок. Секс-працівниці отримували від клієнтів по 2000 гривень за послугу, з яких половину віддавали організаторці «бізнесу».

Злочинну діяльність сутенерки було викрито спільними зусиллями Вінницької окружної прокуратури та співробітників Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

У разі доведення винуватості жінки в судовому порядку, їй загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років.

Важливо: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото – ілюстративна