14 листоп. 2019 16:15

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

314

0

У Вінниці тестують електронне табло з онлайн графіком руху транспорту. Фото

У Вінниці тестують електронне табло з онлайн графіком руху транспорту. Фото

У Вінниці на тролейбусній зупинці тестують електронне табло, на якому відображається графік руху громадського транспорту в онлайн


У Вінниці тестують електронне табло з онлайн графіком руху транспорту. Фото

У Вінниці на тролейбусній зупинці тестують електронне табло, на якому відображається графік руху громадського транспорту в онлайн. Підрядник налаштовує розмір шрифту та фонову графіку. Загалом по місту встановлять 50 електронних табло. Спочатку ними облаштують трамвайні зупинки.

«Сьогодні поводимо тестування табло. Зараз будемо встановлювати тестові малюнки. Збільшувати, зменшувати шрифт і вимірювати, щоб напис було видно на відстані 25 метрів. Також тестуємо передачі каналу зв’язку онлайні. Тому що трамваї, тролейбуси і маршрутні таксі мають подавати онлайн інформацію про свій час прибуття на зупинку», - розповіла журналісту Вiнниця.info керівник КП «Вінницякартсервіс» Катерина Бабіна.

Після завершення тестування табло на зупинці Театральній, перейдуть до інших зупинок.

«В нас в планах 50 зупинок. Це перша пілотна зупинка. Поки що не маємо зауважень до підрядника. Тут табло працюватиме десь за 2 – 3 тижні, тоді буде актуальний графік руху», - додала К. Бабіна.

На табло буде висвітлюватись інформація про прибуття всіх видів громадського транспорту в режимі реального часу - трамваїв, тролейбусів, автобусів і маршрутних таксі.

«Інформація на табло буде підключена до тролейбусів до Нового року. Далі буде інформація по маршрутних таксі. Зараз вже 77% маршруток їздять з відповідним обладнанням», - уточнила керівник КП «Вінницякартсервіс».

У Вінниці тестують електронне табло з онлайн графіком руху транспорту. Фото

У Вінниці тестують електронне табло з онлайн графіком руху транспорту. Фото  - фото 2

У Вінниці тестують електронне табло з онлайн графіком руху транспорту. Фото  - фото 3

У Вінниці тестують електронне табло з онлайн графіком руху транспорту. Фото  - фото 4

У Вінниці тестують електронне табло з онлайн графіком руху транспорту. Фото  - фото 5

Як повідомляла Вiнниця.info, перше електронне табло у Вінниці встановили у вересні, на відремонтованій зупинці громадського транспорту «Театр Садовського».

Вiнниця.info