26 лют. 2020 15:34

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

88

0

У Вінниці тестують мобільний додаток для електронного квитка

У Вінниці тестують мобільний додаток для електронного квитка

По завершенню цього періоду завантажити цей додаток на свій смартфон зможе кожен бажаючий.


У Вінниці тестують мобільний додаток для електронного квитка

У Вінниці розпочали тестувати мобільний додаток е-квитка. Через нього можна буде слідкувати за балансом на рахунку, поповнити рахунок, перевірити кількість доступних поїздок та переглядати історію реєстрацій. Наразі ці опції випробовують понад 60 вінничан. По завершенню цього періоду завантажити цей додаток на свій смартфон зможе кожен бажаючий.

Про це повідомляють на сайті Вінницької міської ради.

Додаток повністю показує статистику проїзду. Він дозволить контролювати витрати коштів. В ньому є можливість переглянути усі витрати по муніципальній та банківських картках. А також можна швидко поповнити свій е-квиток. У разі втрати муніципальної кратки через додаток її можна заблокувати та не витрачати часу на дзвінки чи візити до КП «Вінницякартсервіс».

«Зараз додаток тестують звичайні жителі нашого міста, які виявили бажання. Ми розміщували оголошення про початок тестування у нашому телеграм-чаті по техпідтримці. Це зробили для зручності комунікації з тестувальниками та швидкому реагуванню на усі питання та зауваження. Через мобільний додаток можна перевіряти баланс, статистику поїздок, як по банківських картках так і Муніципальній картці вінничанина, поповнювати картку, прикріплювати банківську картку», - розповіла речниця КП «Вінницякартсервіс» Вероніка Савчук.

Після періоду тестування додаток буде доступний для скачування у Play market та App Store. Наразі ж можна долучатися до тестування через телеграм-чат https://t.me/Vinnytsiakartservis .

У Вінниці тестують мобільний додаток для електронного квитка

Нагадаємо, що в березні у вінницьких маршрутках запрацюють валідатори для оплати проїзду картками.

2 грудня у Вінниці запустили систему безготівкової оплати за проїзд у громадському транспорті. Сьогодні вона працює у трамваях та тролейбусах.

Читайте також: Де у Вінниці можна купити картку для оплати проїзду в трамваях? Адреси кіосків.

Вінниця.info