4 серп. 2021 11:04

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

68

0

​У Вінниці триває реалізація проєкту каналізування на Старому місті

​У Вінниці триває реалізація проєкту каналізування на Старому місті

Розпочали роботи у 2019 році. Розрахований проєкт на кілька років


​У Вінниці триває реалізація проєкту каналізування на Старому місті

На Старому місті триває реалізація масштабного проєкту з каналізування. 11 вулиць та провулків квартального комітету будуть під’єднані до загальноміської мережі.

Про це повідомив на сторінці у Фейсбук міський голова Сергій Моргунов.

Очільник міста відзначив, що це питання важливе не лише для мешканців цього мікрорайону та їхнього побутового комфорту, а і для всієї громади, адже стосується екології. Розпочали роботи у 2019 році. Розрахований проєкт на кілька років.

​У Вінниці триває реалізація проєкту каналізування на Старому місті

«Роботи виконуються у кілька етапів, враховуючи обсяги. Завдання – збудувати нову мережу каналізації та три насосні станції. Що вже зробили: проклали 3,1 км самопливної та напірної мереж каналізації на вул. та пров. Привокзальному, вул. Хуторянській та Федорова, встановили каналізаційно-насосну станцію на вул. Кутузова. Зараз продовжується будівництво самопливної мережі водовідведення по вул. Кутузова. Проклали вже майже пів кілометра трубопроводів. Фінансуємо будівництво з бюджету громади. Відзначу, що цей перспективний проєкт також отримав підтримку і з обласного фонду охорони природного навколишнього середовища. Вінничани, які живуть у цьому мікрорайоні, матимуть можливість за бажанням під'єднатися до централізованої системи за програмою співфінансування. А це - близько 900 будинків», - повідомив міський голова Сергій Моргунов.

​У Вінниці триває реалізація проєкту каналізування на Старому місті - фото 2

Каналізування приватного сектору за сучасними технологіями – один із напрямів муніципальних інвестицій, передбачених для розвитку громади на наступне десятиліття. Це відповідає цілям Стратегії 3.0, і у цьому напрямку міська влада працюватиме й надалі.

​У Вінниці триває реалізація проєкту каналізування на Старому місті - фото 3

​У Вінниці триває реалізація проєкту каналізування на Старому місті - фото 4

​У Вінниці триває реалізація проєкту каналізування на Старому місті - фото 5

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото із сторінки Сергія Моргунова