9 квіт. 2020 11:57

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

88

0

У Вінниці Uber буде доставляти їжу і продукти

У Вінниці Uber буде доставляти їжу і продукти

Тепер містяни можуть замовляти страви з улюблених ресторанів за тимчасово безкоштовною доставкою


У Вінниці Uber буде доставляти їжу і продукти

З 9 квітня сервіс Uber розпочав доставку їжі у Вінниці. З 10-ї ранку мешканці міста можуть замовляти страви з вінницьких ресторанів за допомогою додатку Uber Eats або на сайті. До 23 квітня сервіс пропонує клієнтам безкоштовну доставку.

На етапі запуску партнерами Uber Eats стали понад 30 вінницьких ресторанів. Серед них і популярні в місті ресторани та кафе: «Булки», «Бібліотека», «Теремок», «Гості», «Батискаф», «Igogo» та «Pan Cake». Всі вони будуть доступні в додатку.

«В силу того, що все більше клієнтів воліють залишатися вдома, ми працюємо над тим, аби запропонувати ресторанам по всій Україні простий, швидкий та недорогий спосіб і нові можливості задля розширення свого бізнесу з Uber Eats. Не висуваючи жодних вимог щодо ексклюзивності для партнерів та пропонуючи клієнтам безкоштовну доставку, ми хочемо внести свій вклад в допомогу місцевим громадам пережити ці складні часи», - розповідає Ігор Ковалєв, генеральний менеджер Uber Eats Україна.

Спочатку послуга буде доступна з 10-ї до 22-х години в центрі міста, а також в житлових районах: Вишенька, Поділля, Корея, Старе Місто, Замостянський. Вартість доставки становитиме 40 гривень без обмежень по сумі мінімального замовлення. У зв’язку із запуском сервісу у Вінниці перші два тижні (до 23 квітня включно) Uber пропонує безкоштовну доставку на необмежену кількість замовлень для нових користувачів Uber Eats. Для цього потрібно під час замовлення додати промокод freevinnytsia.

«Кілька тижнів тому ми провели низку ініціатив, аби допомогти нашим партнерам та користувачам впоратися з кризою COVID-19. Сьогодні, пропонуючи наш сервіс ресторанам, користувачам та партнерам щодо доставки у Вінниці, ми хочемо зробити ще один крок щодо підтримки громад в Україні», - додає генеральний менеджер компанії.

Варто зазначити, що додаток також пропонує «безконтактну доставку», коли кур’єри можуть залишати їжу за межами квартири чи будинку, не контактуючи з клієнтами.

З моменту запуску сервісу в Україні рік тому Uber Eats працює вже в Києві, Львові, Одесі та Харкові.

Вінниця.info