8 листоп. 2019 17:14

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

68

0

У Вінниці в під’їзді дорослий чоловік вчинив розпусні дії відносно 9-річної дівчинки

У Вінниці в під’їзді дорослий чоловік вчинив розпусні дії відносно 9-річної дівчинки

У Вінниці поліцейські шукають чоловіка, яка вчинила розпусні дії відносно 9-річної дівчинки


У Вінниці в під’їзді дорослий чоловік вчинив розпусні дії відносно 9-річної дівчинки

7 листопада близько 10.45 у м. Вінниці по вулиці Князів Коріатовичів в під’їзді будинку невідомий чоловік вчинив розпусні дії відносно 9-річної дівчинки. Розпочато слідство.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

До поліції інформація надійшла на спецлінію 102 близько 12 години. Рідні дівчинки повідомили, що, коли дитина піднялася на третій поверх під’їзду, до неї наблизився невідомий чоловік та почав торкатися через одяг інтимних місць.

Дівчинка вирвалася та побігла до квартири, а невідомий пішов геть.

Прикмети підозрюваної особи : на вигляд 45 років, міцної тілобудови, зростом близько 180 см, з округлим обличчям та короткою охайною борідкою, з коротко стриженим темним волоссям.

Чоловік був одягнений в матерчату куртку чорного кольору, чорні звужені знизу штани, темне взуття, на правій руці мав каблучку з білого металу (можливо, обручку), мав при собі мобільний телефон з окантовкою червоного кольору.

Слідчим відділом Вінницького відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.153 КК України (Сексуальне насильство, вчинене відносно особи, яка не досягла 14-річного віку - вчинення будь-яких насильницьких дій сексуального характеру, не пов’язаних із проникненням в тіло іншої особи, без добровільної згоди потерпілої особи) . Такий злочин карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років.

Поліцейськими проводиться комплекс оперативних, слідчих та розшукових заходів, спрямованих на встановлення підозрюваної особи та його затримання.

Прохання до громадян, які мають інформацію щодо вказаної особи, повідомити за телефонами 0969542372, 0939419801 або 102. Конфіденційність гарантована.

Нагадаємо, що у Вінниці вбили чоловіка, який хотів зґвалтувати дитину на Замості.

Вінниця.info