13 трав. 2019 17:22

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

71

0

У Вінниці в районі олієжиркомбінату будують майданчик для пляжного волейболу і футболу

У Вінниці в районі олієжиркомбінату будують майданчик для пляжного волейболу і футболу

Реалізація цього проекту дозволить урізноманітнити активне дозвілля та відпочинок дорослих та дітей


У Вінниці в районі олієжиркомбінату будують майданчик для пляжного волейболу і футболу

У Вінниці, в районі олієжиркомбінату, по вул. Волошковій облаштовують майданчик для пляжного волейболу і футболу. Реалізація цього проекту дозволить урізноманітнити активне дозвілля та відпочинок дорослих та дітей.

Про це йдеться на сайті Вінницької міської ради.

Продовжується розвиток території, де люди можуть проводити своє дозвілля, гуляти з дітьми та займатись спортом. В попередні роки тут вже зробили футбольне поле зі штучним покриттям та дитячий майданчик.

Тепер розпочались роботи по будівництву огородження спортивного майданчика для гри у пляжний волейбол та футбол на вул. Волошковій.

Реалізація цього проекту дозволить урізноманітнити активне дозвілля та відпочинок дорослих та дітей. Це ще одна локація, де вінничани зможуть у якісних умовах покращувати свій фізичний стан та займатися ігровими видами спорту.

Ці роботи проводяться у рамках конкурсу «Бюджет громадських ініціатив», адже одним з його переможців став малий проект «Улаштування на стадіоні огородження спортивного майданчика для пляжного волейболу та футболу на вулиці Волошковій».

Нагадаємо, департамент комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради оголосив тендер на проведення капітального ремонту зони відпочинку в районі вул. Волошкової. Очікувана вартість закупівлі – 932 тис. грн. Йдеться про благоустрій зони відпочинку для дітей на прибережному схилі озера по вул. Волошковій. Відповідно до календарного графіку, роботи повинні виконати до липня 2019 року.

Вінниця.info