16 лип. 2019 13:29

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

100

0

У Вінниці вбили чоловіка, який хотів зґвалтувати дитину на Замості

У Вінниці вбили чоловіка, який хотів зґвалтувати дитину на Замості

На період слідства його взяли під варту без права внесення застави.


У Вінниці вбили чоловіка, який хотів зґвалтувати дитину на Замості

Тиждень тому у Вінниці, в мікрорайоні Замостя, затримали чоловіка, який намагався зґвалтувати 7-річну дівчинку. На період слідства його взяли під варту без права внесення застави. Сьогодні, 16 липня, стало відомо, що підозрюваного вбили у слідчому ізоляторі на території виправної колонії №1.

«Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство)», - повідомила Вінниця.info речниця прокуратури у Вінницькій області Ірина Вихованець.

Подробиці події наразі невідомі.

Нагадаємо, що 10 липня у Вінницькому міському суді розглянули клопотання слідчого про застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою без можливості внесення застави стосовно 59-річного чоловіка, який підозрюється у зґвалтуванні 7-річної дівчинки.

Суддя ухвалив здійснювати судовий розгляд у закритому судовому засіданні та задовольнив клопотання слідчого й застосував до підозрюваної особи запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 днів, без можливості внесення застави.

Відомо, що чоловік мав ознаки психічних розладів, для їх підтвердження призначили експертизи. Він намагався зґвалтувати дитину рукою.

Вінниця.info