14 трав. 2020 15:25

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

148

0

У Вінниці від коронавірусу помер настоятель церкви

У Вінниці від коронавірусу помер настоятель церкви

У Вінницькій області зафіксували сьомий летальний випадок від коронавірусу.


У Вінниці від коронавірусу помер настоятель церкви

У Вінницькій області зафіксували сьомий летальний випадок від коронавірусу. В лікарні помер священник, у якого виявили COVID-19. Відомо, що він перебував у важкому стані.

Інформацію редакції Вінниця.info професорка-інфекціоністка Лариса Мороз.

Разом з тим, на сайті Вінницької єпархії УПЦ МП зазначають, що чоловік мав вік 49 років. Він був настоятелем храму святого священномученика Володимира митрополита Київського у місті Вінниця:

«…Щирі співчуття матушці, дітям та усій родині покійного протоієрея Олексія Іродова, а також духовенству та прихожанам храму.

Митрополит Варсонофій також висловлює щиру подяку усім лікарям, які в останні дні боролися за життя клірика нашої єпархії.

Також дякуємо усім добрим людям, які підтримали священика своєю благодійною допомогою. Протоієрей Олексій помер на 49-у році життя. Про дату похорону буде повідомлено згодом».

Раніше в регіоні зафіксували 6 летальних випадків від коронавірусу.

Станом на ранок 14 травня на території Вінницької області зафіксовано 654 випадки захворювання на коронавірусну інфекцію. За останню добу додалося 26 нових підтверджень. 12 пацієнтів перебувають у важкому стані, двоє з них підключені до ШВЛ.

Вінниця.info, фото - із сайту єпархії