10 груд. 2019 13:53

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

66

0

У Вінниці відбудеться новорічний велопарад Дідоморозів

У Вінниці відбудеться новорічний велопарад Дідоморозів

4 січня у Вінниці відбудеться ювілейний, десятий, велопарад Дідоморозів. Стартує захід з майдану Незалежності, початок – о 12 годині.


У Вінниці відбудеться новорічний велопарад Дідоморозів

4 січня у Вінниці відбудеться ювілейний, десятий, велопарад Дідоморозів. Стартує захід з Майдану Незалежності, початок – о 12 годині.

Про це повідомляють організатори на офіційній сторінці велозабігу.

Маршрут: Майдан Незалежності (Новорічна резиденція) - Оводова - Грушевського - ЦПКіВ - Пирогова - Келецька - 600-річчя - Хм.Шоссе - Соборна - Майдан Незалежності (Новорічна резиденція)

«Під час руху ми завітаємо на новорічну ялинку, в ЦПКіВ та прокатаємось містом і створимо собі і мешканцям новорічно-різдвяний настрій.

З собою обов'язково мати атрибут Діда Мороза, Санта Клауса або Св. Миколая, Снігурки або просто прикрасити свій велосипед», - зазначають організатори.

На фініші всі учасники зможуть прийняти участь в конкурсі на найліпший костюм та отримати новорічний подарунок в номінаціях:

- Велодідомороз

- Велоснігурка

- Новорічний Олень (найкраще прикрашений байк)

- Навколо новорічний креатив (сніжинки, зайчики,білочки - в кого на що фантазії вистачить)

У випадку несприятливих погодних умов захід не буде переноситись на іншу дату.

«Ми - не секта, не партія, і ми нічого не пропагуємо даним заходом. Ми - це усі, хто вважає, що велосипед - більше ніж просто велосипед. Усе це - тільки заради власної розваги та фану. Для Вашої ж безпеки під час заходу одягніть, будь ласка, шолом!», - звертаються до учасників заїзду.

У Вінниці відбудеться новорічний велопарад Дідоморозів

Вінниця.info