16 лют. 2021 09:47

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

115

0

У Вінниці відбудеться тренінг з працевлаштування для молодих людей з інвалідністю

У Вінниці відбудеться тренінг з працевлаштування для молодих людей з інвалідністю

До участі запрошують молодих людей віком від 18 до 35 років.


У Вінниці відбудеться тренінг з працевлаштування для молодих людей з інвалідністю

19 лютого у Вінниці проведуть тренінг на тему «Активне працевлаштування» для молодих людей з інвалідністю. В рамках просвітницького заходу учасники зможуть ознайомитись із послугами професійної освіти, соціально-психологічної реабілітації та працевлаштування осіб з інвалідністю. До участі запрошують молодих людей віком від 18 до 35 років. Через карантинні обмеження кількість учасників обмежена.

Про це повідомляють на сайті Вінницької міської ради.

«Інвалідність не позбавляє громадян України права на працю. Люди з обмеженими фізичними можливостями потребують соціального захисту та гідних умов життя. Саме тому, напередодні Всесвітнього дня соціальної справедливості, який щорічно відзначається 20 лютого, департаментом соціальної політики Вінницької міської ради у співпраці з Вінницьким міжрегіональним центром професійної реабілітації «Поділля» та Вінницьким міським центром зайнятості для молоді з інвалідністю віком від 18 до 35 років проводитиметься просвітницький захід з елементами тренінгу на тему: «Активне працевлаштування»», – йдеться в повідомленні.

В міськраді зазначають, що під час проведення заходу його учасники матимуть можливість ознайомитись із послугами професійної освіти, соціально-психологічної реабілітації та працевлаштування осіб з інвалідністю, які надає Вінницький міжрегіональний центр професійної реабілітації «Поділля». У форматі «Живої бібліотеки» перед присутніми виступлять випускники зазначеного закладу зі своїми історіями успіху. Крім того, учасники заходу матимуть можливість безкоштовно пройти професійну діагностику, а також взяти участь у майстер-класі з питань написання резюме.

Тренінг відбудеться о 14:30 в актовій залі Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міста Вінниці за адресою: вул. Соборна, 50.

Для реєстрації та підтвердження участі необхідно обов'язково зателефонувати за ном. тел.: 50-86-89, або: 097 083 59 98, контактна особа: Павлюк Оксана Володимирівна. Заявки приймаємо до 17:00 години 16 лютого.

«Увага! У зв'язку з протиепідемічними та карантинними заходами, кількість учасників обмежена!», – підкреслюють в міській раді.

Організатори сподіваються, що проведення заходу сприятиме працевлаштуванню осіб з обмеженими можливостями, адже люди з інвалідністю можуть бути ефективними працівниками, як і всі інші, і це дасть людині не лише заробіток, а й інші блага: такі як спілкування, можливість самореалізації та кар'єри.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, ілюстративне фото – з сайту міськради