5 груд. 2019 13:48

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Культура
0

108

0

У Вінниці відбудеться зустріч зі знімальною групою фільму «Чорний ворон». Відео

У Вінниці відбудеться зустріч зі знімальною групою фільму «Чорний ворон». Відео

Вінничани матимуть змогу поспілкуватися із знімальною групою 10 грудня. Місце зустрічі – кінотеатр «Родина», початок – о 17 годині.


У Вінниці відбудеться зустріч зі знімальною групою фільму «Чорний ворон». Відео

5 грудня в усіх кінотеатрах країни відбудеться прем’єра повнометражної історичної драми «Чорний ворон», знятої за мотивами однойменного роману Василя Шкляра. Вінничани матимуть змогу поспілкуватися із знімальною групою 10 грудня. Місце зустрічі – кінотеатр «Родина», початок – о 17 годині.

Про це повідомляє Центр історії Вінниці.

На події будуть присутні Тарас Ткаченко – режисер фільму, та Христина Шкрабар – виконавчий продюсер.

!Поговоримо про досвід масштабних зйомок цього фільму, його історичний та літературний бекґраунд, а також про участь в знімальному процесі вінницького панцирника «Петлюра» та його команди у досить незвичному амплуа. Заінтриговані? Цю подію неможливо оминути!

Одразу після зустрічі, натхненними та зарядженими, можна йти на спільний перегляд «Чорного ворона». Сеанс розпочинається о 18:00, квитки вже можна придбати у касі кінотеатру (вартість – 50 грн).

Стрічку створено за підтримки Державного агентства України з питань кіно компанією «ТЕТ-Продакшн» на замовлення телеканалу «1+1». Дистрибуцію фільму здійснює «Кіноманія», - зазначають в Центрі історії Вінниці.

Довідка: «Чорний ворон» відтворює одну зі сторінок української історії — боротьбу українських повстанців проти радянської влади у 1920-х роках. У центрі сюжету історія життя та кохання Івана на прізвисько Ворон, який став учасником повстанського руху часів Холодноярської республіки. Одвічна жага українців до волі не дає головному герою залишатись осторонь подій, які розгортаються в його селі. Тому він свідомо жертвує сімейним затишком і починає запеклу боротьбу за незалежність рідної землі, майбутнє українців і власної родини.


Вінниця.info

title