16 жовт. 2019 15:32

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

107

0

У Вінниці відбувся освітній проект «Школа успіху» для підлітків

У Вінниці відбувся освітній проект «Школа успіху» для підлітків

У Вінниці відбувся освітній проект для підлітків «Школа успіху. Вінниця». Його учасниками стали майже 40 дівчат та хлопців з Вінниці та області віком від 14 до 17 років


У Вінниці відбувся освітній проект «Школа успіху» для підлітків

12-13 жовтня у Вінниці відбувся освітній проект для підлітків «Школа успіху. Вінниця». Його учасниками стали майже 40 дівчат та хлопців з Вінниці та області віком від 14 до 17 років.Організатором заходу виступила 15-річна вінничанка – Марина Логінова, учасниця проекту “Школа успіху” Klitschko Foundation. Відомі місцеві спікери, представники бізнесу та підлітки обговорили 10 актуальних тем різного спрямування. Серед них, зокрема, ораторське мистецтво, секрети успіху в бізнесі, емоційне вигорання, прокрастинація, проблеми екології та багато іншого. Своїми знаннями та досвідом з молоддю поділились психолог Леся Шевчук, тренер з публічного виступу Андрій Лазецький, засновник поліграфії «Ідеї успіху» Вікторія Гурська, бізнес-тренер Оксана Кравчук та інші.

Учасники «Школи успіху» пройнялися кожною з тем. В дружній невимушеній атмосферіділилися думками та враженнями, дискутували, давали свої пропозиції, будували плани їх реалізації. Активні, цілеспрямовані, націлені на результат, ці молоді люди можуть зробити набагато більше, ніж уявляють дорослі. В них повно енергії та завзяття, нових креативних ідей та нестандартних рішень. Саме для них існують такі проекти як «Школа успіху» Klitschko Foundation. Кожен з них візьме для себе найголовніше. Користь отримають усі – і діти, і громади, в яких вони живуть, міста та села, країна, і навіть планета.За ними майбутнє.

Організатори та учасники проекту «Школа успіху. Вінниця» щиро дякують Вінницькій міській раді та хабу «Місто змістів» за надане чудове приміщення для проведення заходу. Крім того, велика вдячність партнерам проекту – поліграфії «Ідеї успіху» та мережі магазинів «Грош».

У Вінниці відбувся освітній проект «Школа успіху» для підлітків

У Вінниці відбувся освітній проект «Школа успіху» для підлітків  - фото 2

У Вінниці відбувся освітній проект «Школа успіху» для підлітків  - фото 3

У Вінниці відбувся освітній проект «Школа успіху» для підлітків  - фото 4