24 груд. 2021 09:37

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

207

0

У Вінниці відкрили S)Mall hotel. Він пропонує європейський комфорт у «серці» Вишеньки

У Вінниці відкрили S)Mall hotel. Він пропонує європейський комфорт у «серці» Вишеньки

Демократичний і сучасний стильний S)mall hotel з інсталяціями та дизайнерським інтер’єром – це вимоги сьогодення


У Вінниці відкрили S)Mall hotel. Він пропонує європейський комфорт у «серці» Вишеньки

Давно у Вінниці не відкривались нові готелі? Давно. Нарешті місто отримало сучасний заклад європейського зразку, розташований на Вишеньці – одному з осередків ділової активності обласного центру. Заклад поєднує зручність, комфорт, чудові краєвиди та відмінну кухню ресторану.

У Вінниці відкрили S)Mall hotel. Він пропонує європейський комфорт у «серці» Вишеньки

Не дарма Вінницю щорічно визнають найкомфортнішим містом, місто намагається відповідати критеріям, зокрема привабливістю для туристів. Новий готель – це складова розвитку економічного, туристичного та культурного потенціалу міста. Адже це доводить, що у місті чекають на гостей та радо запропонують чудові умови та сервіс.

Нині до обласного центру приїжджають не лише з інших регіонів. Все частіше місто по справам відвідують іноземні гості. Сьогодні динаміка вказує на те, що справжній потенціал Вінниці лише починає розкриватися.

Демократичний і сучасний стильний S)mall hotel з інсталяціями та дизайнерським інтер’єром – це вимоги сьогодення. Більш того, він розташований у районі з широкими проспектами та бульварами, тому позбавлений тисняви автівок, що характерна для середмістя.

У Вінниці відкрили S)Mall hotel. Він пропонує європейський комфорт у «серці» Вишеньки - фото 2

Наразі S)mall hotel - це затишний заклад, в якому піклуватимуться, аби увага до кожного гостя була стриманою, але достатньою для чудового проведення часу у Вінниці.

У S)mall hotel є номери різного класу – від стандарту до «люксу». Проте, яким би не був вибір клієнта, усі номери зручні, охайні та прилаштовані для зручного відпочинку. Звичайно, для послуг відвідувачів передбачені інтернет, пральня та кімната для прасування.

За межами номеру усі зручності поруч – безліч кав’ярень та ресторанів на будь-який смак, торгові центри з бутіками, розважальні заклади, кінотеатр та музей-садиба Миколи Пирогова, яка влітку перетворюється на майданчик для виступу зірок естради. Персонал готелю допоможе зі замовленням екскурсій, квитків на концерти та стане кваліфікованим гідом по будь-яким питанням у місті чи околицях.

У Вінниці відкрили S)Mall hotel. Він пропонує європейський комфорт у «серці» Вишеньки - фото 3

Чому варто віддати перевагу S)mall hotel? В готелі передбачені 28 номерів, а також зони відпочинку, ресторан з авторським меню, де запропонують страви європейської кухні. Щоранку гостям пропонують «континентальний сніданок». Гарантовано безкоштовну парковку. А кваліфікований персонал готовий прийти на поміч 24 години на добу та сім днів на тиждень.

В готелі наголошують, що дотримуються принципу «європейська якість комфорту за демократичними цінами, відмінний сервіс та чесність з гостями». Якщо готель позиціонуватиме себе «тризірковим», то не лише на папері. Він відповідатиме цим критеріям на сто відсотків.

У Вінниці відкрили S)Mall hotel. Він пропонує європейський комфорт у «серці» Вишеньки - фото 4

До Вінниці приїжджають не лише через справи чи за враженнями. Якщо виникне бажання присвятити час шопінгу, то Вишенька – чи не найзручніша для цього. Безліч потужних торгових центрів у «хвилинній» доступності дозволять відволіктися від напруженого графіку, а маленькі крамнички, заклади з крафтовим пивом, вином, товарами місцевих виробників залишать незабутні приємні враження від перебування у місті.

В інтер’єрі кожного номера використано особливий дизайн. Передбачені кондиціонер, мінібар, сейф, Wi-Fi, телевізор, журнальний столик, м’яке крісло, ніша для одягу, поличка для багажу, фен, набір косметичних засобів, рушники, тощо.