21 верес. 2021 10:54

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

277

0

У Вінниці відкривають новий тризірковий готель європейського рівня

У Вінниці відкривають новий тризірковий готель європейського рівня

S)mall hotel розташується у самісінькому центрі мікрорайону Вишенька


У Вінниці відкривають новий тризірковий готель європейського рівня

Незабаром у Вінниці свої двері відкриває новий тризірковий готель S)mall hotel, в якому передбачаються номери різного класу, зокрема від стандарту до класу «люкс». У закладі буде ресторан з європейською кухнею. Але головне, що розташується він у самісінькому центрі мікрорайону Вишенька, який стрімко перетворюється у новий діловий осередок міста.


У Вінниці відкривають новий тризірковий готель європейського рівня

Через темпи економічного зростання, розвитку туристичного потенціалу та привабливості для подорожей, Вінниця є містом, яке постійно прогресує. До обласного центру приїжджають не лише з інших регіонів. Все частіше місто у справах відвідують іноземні гості. Сьогодні динаміка вказує на те, що справжній потенціал Вінниці лише починає розкриватися.

У Вінниці відкривають новий тризірковий готель європейського рівня - фото 2

Донедавна Вишеньку вважали спальним районом, який цікавий лише містянам. Проте, з появою нових бізнесових та розважальних центрів, а також через певну завантаженість середмістя, ситуація починає змінюватися. Зростання ділової активності у мікрорайоні вимагає комплексного розвитку інфраструктури. Зокрема і появи першого на Вишеньці готелю.

У Вінниці відкривають новий тризірковий готель європейського рівня - фото 3

«Вивчаючи ситуацію на готельному ринку Вінниці, ми зіштовхнулись з тим, що у цьому сегменті існує попит. У місті загалом відчувається дефіцит готельних номерів. Більш того, розташування нового закладу на Вишеньці має свої переваги, адже люди, які подорожують на власній автівці, не зіштовхуватимуться тут з проблемою парковки, вузьких вулиць, як у середмісті. А стосовно сервісу, то ми потурбувалися, щоб наші гості відчували себе краще, ніж удома», - зазначає керівниця проєкту та майбутня керуюча S)mall hotel Наталія Собчук.

Демократичний і сучасний стильний готель з інсталяціями та дизайнерським інтер’єром – це вимоги сьогодення. Він має бути затишним та надихаючим одночасно, аби гості відчували особливу атмосферу, спокій та енергію. Саме за таким принципом підійшли до справи автори ідеї створення закладу в колишньому офісному центрі S)mall, розташованому на перехресті проспекту Юності та вулиці Келецької.

В готелі передбачені 26 номерів, дві багатофункціональні конференц-зали на 100 і 50 місць, які дозволяють проводити заходи різного спрямування, а також зони відпочинку, ресторан з авторським меню, де запропонують страви європейської кухні. Щоранку гостям пропонують сніданок у форматі «континентальний сніданок». Гарантовано безкоштовну парковку. А кваліфікований персонал готовий прийти на поміч 24 години на добу та сім днів на тиждень.

У Вінниці відкривають новий тризірковий готель європейського рівня - фото 4

Якщо виникає бажання присвятити час шопінгу, то Вишенька – чи не найзручніша для цього, адже у хвилинній доступності одразу кілька торгових центрів з бутіками від різних «брендів», супермаркети, маленькі крамнички, заклади з крафтовим пивом, вином, товарами місцевих виробників.

Культурно та пізнавально провести час можна у розташованому поруч музеї-садибі видатного хірурга Миколи Пирогова, або у кінотеатрі чи клубах. До цих закладів пішки без поспіху можна дійти за 15 хвилин.

У Вінниці відкривають новий тризірковий готель європейського рівня - фото 5

«Наші принципи – європейська якість комфорту за демократичними цінами, відмінний сервіс та чесність з гостями. Якщо готель позиціонуватиме себе «тризірковим», то не лише на папері. Він відповідатиме цим критеріям на сто відсотків. Але ж, звісно, оцінку закладу мають давати гості. Дуже сподіваємося, що їм сподобається сервіс і перебування залишить лише надзвичайно приємні враження. Адже у заклад ми вкладаємо часточку своєї душі», - пояснює Наталя Собчук.

У Вінниці відкривають новий тризірковий готель європейського рівня - фото 6

В інтер’єрі кожного номера використано особливий дизайн. Передбачені кондиціонер, мінібар, сейф, Wi-Fi, телевізор, журнальний столик, м’яке крісло, ніша для одягу, поличка для багажу, фен, набір косметичних засобів, рушники, тощо.