11 черв. 2021 16:48

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

114

0

​У Вінниці відновили патрулювання річки Південний Буг

​У Вінниці відновили патрулювання річки Південний Буг

Минулого літа патруль склав 36 адміністративних протоколів щодо різного роду правопорушень.


​У Вінниці відновили патрулювання річки Південний Буг


11 червня у Вінниці відновив роботу муніципальний патруль на воді. Під час літнього сезону працівники охоронятимуть акваторію Південного Бугу в межах міста. Минулого літа патруль склав 36 адміністративних протоколів щодо різного роду правопорушень.

Про це повідомляється на сайті Вінницької міської ради.

У Вінниці третій рік поспіль працює муніципальний водний патруль. Для його роботи придбали спеціальний катер. В рейдовій групі працівники Муніципальної варти, патрульної поліції, представники управління морського і річкового транспорту України у Вінницькій області.

«10 червня, під час засідання виконавчого комітету ми затвердили Меморандум про співпрацю між виконавчим комітетом Вінницької міської ради та Державною службою морського та річкового транспорту України. А сьогодні розпочинаємо патрулювання. Як і минули роки, патруль буде стежити за ситуацією на міських пляжах, чистотою прибережної смуги, дотриманням правил на воді водіями малих суден та перевірятиме їх посвідчення», - розповів начальник Муніципальної варти Віталій Чигур.

Про правопорушення на воді, необхідно повідомляти до Ситуаційного центру за телефоном 067-4-102-101 або до відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» - 15-60.

​У Вінниці відновили патрулювання річки Південний Буг

​У Вінниці відновили патрулювання річки Південний Буг - фото 2

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото із сайту ВМР