25 трав. 2021 13:14

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

63

0

У Вінниці водій автомобіля «Opel» збив 10-річну дівчинку

У Вінниці водій автомобіля «Opel» збив 10-річну дівчинку

Дитина намагалась перейти дорогу в невстановленому місці


У Вінниці водій автомобіля «Opel» збив 10-річну дівчинку

24 травня у Вінниці сталась ДТП за участі автомобіля Opel та 10-річної дівчинки. Дитина намагалась перейти дорогу в невстановленому місці. В результаті аварії дівчинку з тілесними ушкодженнями потрапила до лікарні.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Автопригода сталась у Вінниці близько 18:00 години на вулиці Ватутіна. За попередньою інформацією слідства, 33-річний вінничанин, керуючи автомобілем Opel, допустив наїзд на школярку, яка намагалась перейти дорогу у невстановленому місці.

В результаті автопригоди дитина отримала тілесні ушкодження.
Поліцейські з’ясовують причини і обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі.

Нагадаємо, 24 травня в районі П’ятничан водійка виїхала на тротуар, де йшла дитина. В результаті наїзду авто, 13-річний хлопчик отримав травми. Дитину госпіталізували до реанімаційного відділення, а жінку доправили до наркодиспенсеру. Слідчі затримали 43-річну жінку-водія автомобіля «HAVAL» та помістили її до ізолятора тимчасового тримання.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info