13 січ. 2022 16:03

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

199

0

У Вінниці водій чорного «бумера» посеред дня влаштував дрифт на площі Ліверпуль. Відео

У Вінниці водій чорного «бумера» посеред дня влаштував дрифт на площі Ліверпуль. Відео

Відео дрифту виклали у соціальні мережі


У Вінниці водій чорного «бумера» посеред дня влаштував дрифт на площі Ліверпуль. Відео

13 січня, водій чорного «БМВ» влаштував прямо на площі Ліверпуль у Вінниці дрифт. Дорога іномарка намотувала кола одразу за трамвайною зупинкою. Біля школи-гімназії №17 та McDonald’s, що по вулиці Соборна. Автомобіль мало не торкався корпусу новорічних інсталяцій, був у кількох метрах від лавочок для перепочинку. На щастя, у цей момент поряд з людей нікого не було. А й можливо, дії керманича-екстремала вимусили перехожих відійти трохи далі. Відео дійства виклали у соціальні мережі із таким підписом: «У Вінниці на площі Ліверпуль відкрили новий атракціон. Дорого».

Репортери Вінниця.info надіслали відео представникам Муніципальної варти Вінниці. Наразі, фахівці вивчають ситуацію та з’ясовують, чи не пошкодив водій тротуар автівкою.

«Як він сюди заїхав, то вже інша справа. А от те, що до площі Ліверпуль він кола намотував на плацу школи, то це вже зовсім у голові не вкладається. Це було десь 14:10-14:18 на годиннику. У школі повно дітей, які повертаються з першої зміни та йдуть на другу», - розповів нам очевидець, не назвався.

Також відомо, що кермувальника перепинили правоохоронці.

«Ми встановили особу порушника і вручили йому запрошення з'явитись до управління Патрульної поліції. На нього складуть 2 адмінматеріали: за рух по тротуару і за те, що не увімкнув світловий покажчик повороту», - повідомили Вінниця.info у Патрульної поліції Вінницької області.


Нагадаємо, ввечері 10 січня, на просторому майданчику навпроти кінцевої трамвайної зупинки, що по Барському шосе, водії двох легковиків демонстрували свої здібності у керуванні авто в екстремальних умовах. Один з них, навіть, розмістив синьо-жовтий прапор на машині. По відео, яке розповсюдили у соціальних мережах, дійство виглядає ефектно. Адже рев моторів та скрегіт коліс по дорозі припорошеній снігом – звучать, як спецефекти до пригодницьких фільмів.


Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, відео з соціальних мереж.

title