29 жовт. 2019 10:09

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

72

0

У Вінниці водій Ford Focus «під кайфом» тікав від патрульних і вимагав викликати «швидку»

У Вінниці водій Ford Focus «під кайфом» тікав від патрульних і вимагав викликати «швидку»

У Вінниці патрульні склали п’ять адміністративних матеріалів на нетверезого водія


У Вінниці водій Ford Focus «під кайфом» тікав від патрульних і вимагав викликати «швидку»

У Вінниці патрульні склали п’ять адміністративних матеріалів на нетверезого водія. На вулиці Василя Порика правоохоронці помітили Ford Focus, у якого в темну пору доби не працював ліхтар лівої фари в режимі ближнього світла. Інспектори подали водієві сигнал про зупинку, на який він не відреагував, а лише пришвидшив рух. Патрульні розпочали переслідування.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Вінниччини.

На Хмельницькому шосе їм вдалось зупинити порушника. В транспортному засобі виявилось двоє осіб, котрі намагались втекти після зупинки легковика.

Поліцейські затримали водія, який виявився іноземцем. У нього виявили ознаки алкогольного та наркотичного сп'яніння. Кермувальник відмовився від проходження огляду на стан сп'яніння у присутності 2-х свідків на місці зупинки.

Потім 22-річний чоловік почав удавати, що йому стало погано. Патрульні викликали «швидку». Медики, оглянувши водія, повідомили, що, ймовірно, він перебуває під впливом наркотичних речовин та алкоголю, але госпіталізації не потребує.

Поліцейські склали на порушника протоколи за ст. 130 КУпАП (керування напідпитку), ст. 122-2 КУпАП (невиконання вимог про зупинку) і виписали постанови за ч. 1 ст. 121 КУпАП (не працювала ліва фара ближнього світла), за ч. 1 ст. 126 КУпАП (відсутній поліс обов'язкового страхування) та за ч. 2 ст. 126 КУпАП (водій не мав права керування транспортним засобом).

Раніше у Вінниці п’яний іноземець запропонував патрульним 100 доларів.

Вінниця.info, фото - патрульної поліції