2 верес. 2019 13:27

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

51

0

У Вінниці водій маршрутки збив 10-річну дівчинку

У Вінниці водій маршрутки збив 10-річну дівчинку

Дитина переходила дорогу по нерегульовану пішохідному переході


У Вінниці водій маршрутки збив 10-річну дівчинку

31 серпня, близько 11-ї години поблизу зупинки «Залізничний вокзал», водій маршрутного таксі наїхав на 10-річну дівчинку. Дитина переходила дорогу по нерегульовану пішохідному переході. З тілесними ушкодженнями, дівчинка госпіталізована до лікарні.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Слідчим попередньо встановлено, що водій автобуса «Мерседес», 65-річний житель м. Вінниці, допустив наїзд на дитину, коли вона переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу.

З тілесними ушкодженнями дитина госпіталізована до лікарні.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Нагадаємо, у селі Корделівка Калинівського району на пішохідному переході під колеса автомобілю потрапили троє пішоходів, серед яких діти. Потерпілі у важкому стані госпіталізовані до лікарень.

Вінниця.info