21 верес. 2020 15:55

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

101

0

У Вінниці водій «Мерседесу» збив дерево і втік. Порушника знайшли. Відео

У Вінниці водій «Мерседесу» збив дерево і втік. Порушника знайшли. Відео

Проти водія складено протокол за ст.152 КУпАП


У Вінниці водій «Мерседесу» збив дерево і втік. Порушника знайшли. Відео

21 вересня проти водія «Мерседесу» склали протокол за ст.152 КУпАП. Напередодні, 19 вересня він наїхав на дерево та полишив місце порушення.

Про це повідомляє Муніципальна варта Вінниці.

«19 вересня о 11:28 год. поряд буд. 33 по вулиці Магістратській, водій автомобіля марки Мерседес з незрозумілих причин наїхав на деревце, яке було окрасою алеї, повністю перебивши його стовбур. Після скоєного вийшов, подивився на наслідки й поїхав у невідомому напрямку. Проте ця подія потрапила на камери Ситуаційного центру. Інформацію було оперативно передано працівникам Муніципальної варти, і після встановлення особи порушника, тобто на водія автомобіля Мерседес, 21 вересня складено протокол за ст.152 КУпАП», - йдеться у повідомлені.

На записі з камер вуличного спостереження чітко видно, молоде дерево, яке росло біля дороги, водій зачепив кузовом. У той момент, коли намагався розвернутися на тротуарі.

ст.152 КУпАП - Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів. Тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Вінниця.info