28 січ. 2020 10:41

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

66

0

У Вінниці водій вчинив незначну ДТП і втік, щоб випити. Патрульні склали 2 протоколи

У Вінниці водій вчинив незначну ДТП і втік, щоб випити. Патрульні склали 2 протоколи

У Вінниці водій вчинив дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Данила Нечая.


У Вінниці водій вчинив незначну ДТП і втік, щоб випити. Патрульні склали 2 протоколи

У Вінниці водій вчинив дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Данила Нечая. Щоб заспокоїтися, чоловік втік з місця пригоди та випив алкоголю. Коли на виклик прибули патрульні поліцейські, то склали на керманича два протоколи – за вчинення ДТП і вживання алкоголю після ДТП.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції у Вінницькій області.

Водій автомобіля Nissan зателефонував на «102» і повідомив, що Opel при перестроюванні не надав йому переваги в русі, в результаті чого трапилась ДТП. Nissan зазнав незначних механічних ушкоджень.

Винуватець ДТП залишив свою автівку на тротуарі, а сам утік. По прибуттю на місце події патрульні обслідували прилеглу територію. Неподалік місця вчинення ДТП вони й виявили водія-втікача.

Чоловік мав ознаки алкогольного сп’яніння. Алкотестер показав, що в його організмі було 1,47 проміле. Але правопорушник сказав, що за кермом їхав тверезий. Натомість пояснив, що після вчинення ДТП злякався, втік та трохи випив, аби заспокоїтись.

На 44-річного кермувальника автомобіля Opel патрульні склали протокол за ст. 124 (вчинення ДТП) КУпАП та за ч.4 ст. 130 (Вживання алкоголю водієм після ДТП за його участю) КУпАП. Автомобіль евакуювали на арештмайданчик.

Нагадаємо, що у Вінниці чоловік потрапив під колеса муніципального автобуса та інкасаторської машини.

Вінниця.info, фото - поліцейських