11 січ. 2022 10:34

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

160

0

У Вінниці водії «Жигулів» влаштували вечірній «дрифт» навпроти трамвайної зупинки. Відео

У Вінниці водії «Жигулів» влаштували вечірній «дрифт» навпроти трамвайної зупинки. Відео

Один з них, навіть, розмістив синьо-жовтий прапор на машині


У Вінниці водії «Жигулів» влаштували вечірній «дрифт» навпроти трамвайної зупинки. Відео

У Вінниці влаштували черговий «дрифт»-експромпт. Ввечері 10 січня, на просторому майданчику навпроти кінцевої трамвайної зупинки, що по Барському шосе, водії двох легковиків демонстрували свої здібності у керуванні авто в екстремальних умовах. Один з них, навіть, розмістив синьо-жовтий прапор на машині. По відео, яке розповсюдили у соціальних мережах, дійство виглядає ефектно. Адже рев моторів та скрегіт коліс по дорозі припорошеній снігом – звучать, як спецефекти до пригодницьких фільмів.

«Може, воно й виглядає круто, та я б не хотів, щоб одна з тих припаркованих машин, які стоять неподалік дрифтуючих «Жигулів», була моя машина. Уявіть, а якби сталась ДТП? Та й чесно кажучи, такі «покатушки», вони не правомірні. Окрім того, що то є не тільки місце для паркування, там ще люди ходять. Яка різниця, що це було ввечері, чи під ранок. За це має бути відповідальність. Вона є, але, незначна. Та й той факт, що водіїв не «спіймали на гарячому», дозволяє уникнути й тієї мінімальної відповідальності», - зауважує вінничанин Олег.

Зауважимо, для фанатів екстремальної їзди, у Вінниці є спеціально облаштований майданчик, який розміщається по вулиці Зулінського. Там проводять професійні перегони. На 22 січня, запланована зимова паралельні перегони.

Нагадаємо, на початку грудня, коли Вінницю також почало рясно засипати снігом, у місцевих пабліках соціальних мереж з’явилися відео, як на парковках двох гіпермаркетів водії влаштували «дрифт». Стоянки для клієнтів на цей момент були практично порожні.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, відео з blacklist_of_vinn.

title