25 черв. 2019 16:25

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

80

0

У Вінниці водійка авто врізалася у «Пріус». Патрульні показали відео

У Вінниці водійка авто врізалася у «Пріус». Патрульні показали відео

Патрульні оприлюднили відео і спростували чутки про те, що «патрульні побили черговий Prius»


У Вінниці водійка авто врізалася у «Пріус». Патрульні показали відео

25 червня, близько 13:30 години, на вулиці А. Первозванного сталася ДТП. Водійка «Toyota Corolla» врізалася в службовий поліцейський автомобіль. Патрульні оприлюднили відео і спростували чутки, які часто ширяться Інтернетом, що «патрульні побили черговий Prius».

Про це у «Фейсбук» повідомили в Патрульній поліції у Вінницькій області.

«Мережею ширяться коментарі про те, що патрульні «побили черговий Prius». Ми спростовуємо ці чутки, адже інформація є недостовірною.

Службовий автомобіль дійсно потрапив у ДТП сьогодні, 25 червня, близько 13:30 на вулиці Андрія Первозванного, однак трапилось це не з вини патрульних.

Водійка автомобіля Toyota Corolla не впоралась з керуванням, не врахувала дорожньої обстановки, не дотрималась безпечного інтервалу і здійснила зіткнення зі службовим автомобілем Toyota Prius. Все це чітко видно на відео, яке зафіксував відеореєстратор патрульних. На винуватицю ДТП поліцейські вже склали протокол за ст. 124 КУпАП, який згодом передадуть до суду», – йдеться у дописі.

Патрульні звернулися до вінничан із проханням не робити поспішних висновків та перевіряти інформацію.


Нагадаємо, 23 червня, вночі, у Вінниці водій Volkswagen Transporter здійснив проїзд на заборонене червоне світло та допустив зіткнення зі службовим автомобілем Toyota Prius.

Вінниця.info, відео зі сторінки Патрульної поліції

title