26 груд. 2019 17:22

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

55

0

У Вінниці вперше проведуть хакатон, на якому представлять туристичні ідеї для області

У Вінниці вперше проведуть хакатон, на якому представлять туристичні ідеї для області

16-17 січня 2020 року у молодіжному центрі «Квадрат» відбудеться туристичний хакатон - TourMIX: заміксуй туризм у Вінниці.


У Вінниці вперше проведуть хакатон, на якому представлять туристичні ідеї для області

16-17 січня 2020 року у молодіжному центрі «Квадрат» відбудеться туристичний хакатон - TourMIX: заміксуй туризм у Вінниці. Основною метою стане створення унікальних туристичних продуктів, розвитку креативних підходів в роботі туристичного бізнесу міста, напрацювання проектних ідей для включення у майбутню Стратегію розвитку туризму Вінниці 2030.

Про це повідомляють на сайті Вінницької міської ради.

До участі у хакатоні запрошуються: туристичні оператори та фірми, ресторатори, готельєри та власники подієвих просторів, музейники, гіди-екскурсоводи, історики та реконструктори, маркетологи, контент-менеджери і копірайтери, дизайнери, митці, культурні менеджери, клуби або об’єднання за інтересами, представники навчальних закладів, громадські організації та інші.

Учасники та учасниці хакатону розроблять унікальні туристичні продукти, що допоможуть вирішити існуючі виклики сфери туризму м. Вінниця. Це може бути тур, фестиваль, форум, конференція та ін. у Вінниці (з включенням околиць у радіусі 30 км), який команда готова в майбутньому реалізовувати самостійно або у партнерстві з органами місцевого самоврядування. Обов’язкова умова - інноваційність кожного проекту, поява нових ресурсів (локацій, об’єктів, закладів, форматів, подій), яких ще немає у Вінниці, а в ідеалі - і в Україні.

Командам-учасницям пропонується розробити унікальні туристичні продукти у таких видах туризму: мілітарний; медичний; гастрономічний; ностальгійний; подієвий; екологічний; MICE.

Якщо команда має ідею унікального туристичного продукту без прив’язки до вказаних видів і готова розробити її в рамках Хакатону, то будемо раді бачити її на події.

У Вінниці вперше проведуть хакатон, на якому представлять туристичні ідеї для області

Розклад хакатону:

16 січня з 14:00 до 19:00 — лекції про створення туристичних продуктів та їх маркетинг, пітчинг ідей та формування команд;

17 січня з 9:00 до 20:00 — робота над ідеями в командах із залученням менторів, презентація ідей і обрання переможців.

Всі проекти оцінюватиме кваліфіковане журі. Усі учасники та учасниці отримають подарунки за участь, а команда-переможець, окрім призів - підтримку департаменту маркетингу міста та туризму у реалізації ідеї і участь у туристичних виставках та інших промоційних заходах департаменту. Найкращі розроблені ідеї для туристичних продуктів будуть включені в Стратегію розвитку туризму Вінниці.

Для участі у туристичному хакатоні необхідно зареєструватись до 10 січня https://forms.gle/PjooFd5aD3MRvf2S6

Вiнниця.info