2 трав. 2019 17:25

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

69

0

У Вінниці вперше відбудеться великий туристичний форум VinTourism

У Вінниці вперше відбудеться великий туристичний форум VinTourism

У Вінниці відбудеться дводенний туристичний форум VinTourism, що збере понад 150 представників аграрної індустрії, туристичних агенцій, сфери гостинності.


У Вінниці вперше відбудеться великий туристичний форум VinTourism

У Вінниці відбудеться дводенний туристичний форум VinTourism, що збере понад 150 представників аграрної індустрії, туристичних агенцій, сфери гостинності. Він об’єднає власників та директорів аграрних підприємств, голів ОТГ, організацій, що працюють в секторі зеленого туризму, туристичних агенцій, власників ресторанів, кав’ярень, готелів, шеф-кухарів з метою розвитку туристичного потенціалу Вінницької області.

Про це повідомляє прес-служба Вінницької міськради.

Подія триватиме два дні: 16 травня у актовій залі Вінницького торговельно-економічного інституту КНЕУ (вул. Соборна, 87) та 17 травня у Вінницькому обласному краєзнавчому музеї (вул. Соборна, 15).

«Роботу форуму спрямовано на посилення розвитку внутрішнього туризму, популяризації крафтового та еко-виробництва, а також формування цікавих туристичних маршрутів. На форумі розглянемо актуальні питання розвитку гастрономічного й «зеленого» туризму, поговоримо про перспективи відновлення забутих історичних пам’яток, музеїв. Красу й традиції нашого краю перетворимо на реальні кейси, які згодом розкриють туристичну Вінниччину», - роз'яснила Надія Лисецька, керівниця Центру Інформаційної Підтримки бізнесу, президентка Вінницького Клубу Ділових Людей, підприємниця.

Участь у форумі безкоштовна за попередньою реєстрацією, яка триває до 10 травня. Реєстрація за посиланням http://tiny.cc/j7115y. За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном: +38 097 505 80 50.

У Вінниці вперше відбудеться великий туристичний форум VinTourism

Раніше ми писали, що Вінниччина представила туристичні маршрути на Міжнародній виставці: відвідувачів пригощали супом з яблук.

Читайте також: Подільські страви в кожному ресторані, фонтан і сало як бренди – львів’янка розповіла, що Вінниця готує для туристів.

Вiнниця.info,